- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ezt én sem értem
pár éve már tudom mi
de hogy nem fog érdekelni a következő telefonnál hogy tudja-e, az is biztos ( : azt se tudom a mostaniban van-e
mióta felemelték az azonosítás nélküli limitet 15-re, nem sűrűn kellett kódot nyomkodnom terminálon, én szeretema kártyát
kiegészítésnek a bankkártya mellé el tudom képzelni az nfc-t, ha esetleg a pénztárcámat otthon hagyom - amit meg mindenképp viszek, okmányok és kp miatt -
bérletet hagyományosan veszem, kb soha nem álltam sorba az automatánál - kméten azt tudom nyiknyiköl' jegy és bérlet is elektronikusan, már az ellenőrök/rendszer részéről -, nagy faluban nem tudom, de ha "stabil" ott átállok elektronikusra, vonatjegyet már úgy veszem -
és hiába kényelmes a kártya/nfc, meg bármi, múltkor az egyik sparban úgy jártam összehányta magát a rendszerük, nem lehetett csak kp-vel fizetni, na mikor nem volt nálam kp? nyilván pont akkor ( :
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több a reális alternatíva bőven százezer alatt is, nyilván vállalható kompromisszumokkal. A Redmi Note 10 széria alapmodellje azért tud mivel kompenzálni. Már, ha nekünk pont azok a paraméterek fontosak.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest