- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Nem működik a régi firmware-rel a hard-reset: hibás failsafe firmware.
S pár érdekes adalékra leltem, miközben a Fonosfera blogot böngésztem. Tegnap megjelent az első End User firmware (Butterfly), azaz végleges állapotba jutott a La Fonera 2 fejlesztése.
Röviden a változásokról:
- pluginok közvetlenül a konzolból telepíthetők, tárolók használatával;
- a FONBackup és FTP felület összevonása, az azonos átvitel miatt, így 2MB/s is lehet az átviteli sebesség;
- a nyomtató és webkamera pluginok a konzolról eltávolításra kerültek, kihasználatlanság miatt; a jövőben telepíthető pluginként érhetők el;
- a konzol bal alsó sarkában verzió és firmware név megjelenítése;
- új nyelvi csomagok. -
róland
veterán
Olvasok, kérdezek, s lassan haladok. Ha pedig sikerül, azt megosztom a közösséggel.
Igen, vissza lehet kapcsolni. Valami olyat írtak, hogy egy programrész telepítésével újra engedélyezni lehet majd a fejlesztői állapotot a routeren, s ekkor lesz újra ssh is. Azaz ez a router nyíltabb lesz, mint a korábbi.
-
Erre csak azt tudom mondani hogy
-
Vladi
nagyúr
Na hát csak sikerül haladni. Bár szerintem a firmware még nem éppen stabil.
A hogyan már megvan, csak egy stabil alap kell. Akkor szerintem fél óra alatt meglesz minden.ssh-t meg szerintem a véglegesben is vissza lehet majd kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest