Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Nem működik a régi firmware-rel a hard-reset: hibás failsafe firmware.
S pár érdekes adalékra leltem, miközben a Fonosfera blogot böngésztem. Tegnap megjelent az első End User firmware (Butterfly), azaz végleges állapotba jutott a La Fonera 2 fejlesztése.
Röviden a változásokról:
- pluginok közvetlenül a konzolból telepíthetők, tárolók használatával;
- a FONBackup és FTP felület összevonása, az azonos átvitel miatt, így 2MB/s is lehet az átviteli sebesség;
- a nyomtató és webkamera pluginok a konzolról eltávolításra kerültek, kihasználatlanság miatt; a jövőben telepíthető pluginként érhetők el;
- a konzol bal alsó sarkában verzió és firmware név megjelenítése;
- új nyelvi csomagok. -
róland
veterán
Olvasok, kérdezek, s lassan haladok. Ha pedig sikerül, azt megosztom a közösséggel.
Igen, vissza lehet kapcsolni. Valami olyat írtak, hogy egy programrész telepítésével újra engedélyezni lehet majd a fejlesztői állapotot a routeren, s ekkor lesz újra ssh is. Azaz ez a router nyíltabb lesz, mint a korábbi.
-
Erre csak azt tudom mondani hogy
-
Vladi
nagyúr
Na hát csak sikerül haladni. Bár szerintem a firmware még nem éppen stabil.
A hogyan már megvan, csak egy stabil alap kell. Akkor szerintem fél óra alatt meglesz minden.ssh-t meg szerintem a véglegesben is vissza lehet majd kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest