- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz
minilego #342 üzenetére
Nemcsak hogy a szín miatt, de a telót minden szempontból is nagyon tudnám ajánlani! A kamera meg olyan hogy jók a képek, de szerintem kicsit túlélesít alapból. Én hobbi fényképész vagyok és azt mondom hogy hétköznapi használatra jó, közösségi oldalakra jó, de díjat nem fogsz vele nyerni. Ez az egyetlen gyenge pontja a telónak de imádni való egyébként. Ha mindenben jó realmi-t akarsz akkor gt2 pro.
Én most vettem egy Galaxy S20-at jobb képeket készit, de én a melóm miatt vettem, majd meglátom hogy muzsikál, de ezt akkor sem fogom eladni, másodlagos teló lesz. Ha nem muzsikál az S20, inkább azt adom el. -
-
kerobi
senior tag
válasz
minilego #233 üzenetére
Nem tudom eldönteni, de komolyan. Fényes műanyagszerű, üveghatású. Szép. Szerintem műanyag vastag fényes lakbevonattal. Szerintem nem számít a hátlap ugyis tokban lesz.
Én ezeket rendeltem hozzá:
1.
2.
Kezdem megkedvelni csak hát ez a gyors merülés... percenként 1% böngészéssel. Szívesen ráraknám a legújabb rendszert ha vki tudna segíteni. Azt hogy tudom megnézni milyen frekiket támogat a telefon? -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #230 üzenetére
ez volt árulva de akkor 395 euroert
Semmit nem tudok rola, hogy támogat e pl b20-at. Azt irják, jo ez mindenhova. Persze a kinai verzio is, mégsincs benne b20, csak a fekában. Furcsállom is, hogy kinaban elerhetetlen a zöld global ezeknek meg van. Persze attol meg lehet, hogy én nem tudok rola...
Nem küldöm vissza még mert egyelore mukodik a teló 1-2 hét teszt után leveszem a gyári foliat is, mert nincs értelme. Ezek kemény uvegek. A mi note 10 2 éves zsebben hordva és karcmentes. -
kerobi
senior tag
válasz
minilego #226 üzenetére
Miért?
Megjött a készülék. Vegyesek az érzelmeim. Nem rossz, de a 2 éves xiaomimat csak sebességben és kijelzöben veri. A telefon zsugorfoliazva jött meg, de kibontás után nyilvánvaló volt, hogy ez egy visszaküldött és/vagy felujitott termék. Látszott némi használati nyom a telon és a tok enyhén karcos is. Egy óra simogatás után merült 6 százalékot, de mitöl??
A 2021-es decemberi fw van rajta nem frissül, de találtam 2022es januárit. Azt szeretném feltenni és remélem BL lockolt keszulékre is fel lehet. Ha van jó rendszeretek akkor szivesen venném. Na meg a telepites folyamatát is. Pl a alkalmazásfiók nem nagyon akar visszamenni fokepernyore. Nem rossz telefon egyebként.
-
gulupeti
senior tag
válasz
minilego #211 üzenetére
A hátlap jó kérdés...
én is találkoztam műanyag és üveg infoval is. Nekem inkább műanyagnak tűnik, de nem ilyen fényes, ujjlenyomat gyűjtő felület, kivéve a két fekete sávot. Az akár üveg is lehet, fene tudja.
Akku rendben van, túl sok időm nincs mostanában nyomogatni, általában 2 naponta töltöm, tehát mondjuk hétfő reggeltől kedd estig simán kibírja, így csinálok vele kb. 5 óra kijelző időt (egy napi nyüstöléssel szerintem 7-8 óra), ilyenkor 20-25% környékén van, felrakom töltőre, elmegyek tusolni és mire visszaérek, tele is van.
Kamera szerintem rendben van, nem ez a készülék erőssége, de a felhasználók 90-95%-ának nem lesz vele gondja.
Néhány fénykép:
Szeretem, nem bántam meg, hogy e készülék mellett döntöttem. Működésével kapcsolatban semmiféle anomáliát nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest