Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
Sikerült megtalálta a frissitést, magyar nyelvű lesz e ha telepítem? illetve az első lépést meg kell e csinálnom amit írtál, vagy elhagyhatom: 1 - beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelés - jobbra fent a pöttyökre böksz - rendszer megjelenítése - szoftverfrissítés - tárhelyhasználat - gyorsítótár és adatok törlése
-
gulupeti
senior tag
Mintha a 12-es droidban is át lehetett volna ezt állítani, de mérget azért nem vennék rá.
Más:
Még egy dolgon jó lett volna ha változtattak volna, bár ezt már a 12-esből is hiányoltam. Ez mondjuk kényelmi dolog, de nem értem, hogy miért nem lehet megcsinálni azt, hogy ha megosztunk egy képet videót, stb, akkor a sűrűbben használt appokat a megosztási lista elejére hozná. iPhonenál ha jól tudom ez pl. így van. Telegramot sűrűn használom, WhatsAppot is azért néha, mégis amikor ezekben meg akarok osztani valamit állandóan el kell pörgetnem a lista végére, hogy ki tudjam választani az ikonját. A lista elején pedig nyomtatás, bluetooth, térkép... sosem használom ezeket. -
Archttila
veterán
Nekem pont az tetszik, hogy nincs telepakolva minden (számomra) haszontalan dologgal a rendszer és amit tud, azt viszont nagyon jól tudja.
Dehogynem, hisz most irtad le mennyi minden van de nem hasznalod, vagy nem erdekel.
Nalam mondjuk tenyleg nincs szinte semmi amire nincs szuksegem (debloated) de ugy latom ezt a temat itt nem kell eroltetni
Cache clear app hasztalan huncutsag (adb vagy custom recovery kell)
A Novat felvasarolta egy szoftveres elemzésekkel foglalkozó vállalat, de gondolom itt ez is mindegy, a lenyeg hogy megszoktad, mukodik. -
-
kerobi
senior tag
-
Zoelee
csendes tag
Sajnos a 11-es "11. Enter command: "adb devices"" lépés után device unathorized fogad
Telepítettem drivert én is a kezelőben (Google usb driver) illetve a platform toolst használtam. -
-
Hiei555
aktív tag
Amit te írtál azt simán a százalèk alapján váltja át. Arra vagyok kíváncsi amit akkor ír mikor már töltötted egy darabig, az appon belül az 1. töltès fül ès ott a hőmèrsèklet görbe alatt a 3 dolog tervezèsi, jelenlegi meg becsült kapacitás ès innen èrdekelne a becsült hogy mennyi.
-
Viper26
nagyúr
-
Willhunting
aktív tag
OPPO/Realme/OnePlus töltői ugyanazt a technológiát használják, elviekben működik mindegyikkel a gyorstöltés. Megnézheted azokból is a 65w-os adaptert, hátha könnyebb beszerezni.
Amúgy ha már töltés a téma, másnál mennyire melegszik a készülék gyorstöltés során? Nálam 43°, amit már kicsit magasnak tartok. OnePlusom nem melegedett ennyire. -
Kisszaboo
junior tag
125 - ért vettem. Talán megbántam. 3 telefon már sok...A12 alatt sokat javult a fotós képesség. Jó telefon. Az a rengeteg testreszabhatóság ....én elvesztem benne ...Imádom a dupla koppos ki- be kapcolást.... AOD sokat zabál. Értesítő Ledes progival helyettesítettem. Nekem az alap.
-
tarbela777
tag
Szia! A frissítések jönnek rendszeresen, jelenleg márciusi a biztonsági csomag. Az Android 12 frissítés után jelentkeztek az általad is jelzett Bluetooth gondok+ nem lehetett az appokat frissíteni wifin az áruházból. Ezek a problémák nálam megszűntek, tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal. A kijelző idővel és akksival eddig is meg voltam elégedve, de a 12-vel érezhetően még jobb lett. Bátran ajánlom a telefont, nekem a 12/256GB verzió van l.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged