- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menadrin
kezdő
válasz
david_97 #742 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Realmen azért gondolkodok, mert én az mi3 óta xiaomis vagyok, ami majdnem 10 éve, eddig jó ár érték arány volt, de ahogy minden úgy a mobilok is feleslegesen drágák lettek. Perse s4 s5os samsung próbálkozásaim voltak, de ott még a fiatalság miatt próbáltam a többieket utánozni, hogy hát az de menő, aztán a falhz vágás lett belőle, mert az agyamra mentek a kissebb hibák, ami egyébként a xiaominál is az agyamra megy már. Viszont a régi note 5 nél volt olyan funkció, hogy ki tudtam tenni az értesítési sávra a mobiladat használatot és az mutatta, hogy az nap és abban a hónapban mennyit használtam el a netből. Na most ez számomra nagyon de nagyon jó kis dolog volt, mert tudtam kb, hogy mikor fog elfogyni, de sajna a 9pronál az első frissítés után ez eltűnt és nem is találtam meg. Ha ez benne lenne a realme rendszerébe, az nagyon jó lenne, akkor könnyebben elnézem a tárhelybővítés és a jack hiányát (már amelyikben hiányoznak ezek)
Netflix bugok nem érdekelnek, nincs netflixem és nem is lesz, nem is érdekel az egész. A jack dugó és a tárhely bővítés zavar, mivel, nekem a keretbe nem fér bele, a nagyobb tárhellyel rendelkező, mert ahol nézegetem ott szín szerint a kiseeb tárhelyes van leárazva pont annyira, amennyit én még kiadok egy telefonért, de azt is persze adó mentesen, szóval nekem csak így fér bele, mert megszabtam a határt annó.
Mediatek csipektől valahogy távol tartom magam, nem tudom miért, lehet azért mert jó pár éve sok rosszat hallottam róla nem tudom, de a jelenlegi pot telefonomba ami egy samsung a41 is mediatek van és nem nyerte el a tetszésem. Jó mondjuk eleve samsung, nem tetszik, de az hogy böngészem a facet kint, süt a nap és böngészés közbe arra vagyok figyelmes, hogy már nem is látom a képernyőt, mert annyira levette a fényerőt, az nagyon zavar és mellette az is, hogy brutálisan felforrósódott. Megjegyzem úgy vette le a fényerőt, hogy manuálisan állítom magamnak mindig a fényt. Ez nekem nem fér bele, ha én felrakom maxra, akkor elvárom, ohgy úgy is maradjon, mint a note telefonoknál, hogy úgy maradt még 40 fokban a napon játszva is. Lehet ez csak a samsung hülyesége, én nagyon sokat csalódtam a samsungban, nekem elég volt.
-
Fulár
senior tag
válasz
david_97 #731 üzenetére
Én megmondom őszintén,hogy föladtam.Sajnos a Realme vonal olyannyira nem vâltotta be a hozzáfűzött reményeimet,hogy visszatérek az őszintén idegesítő Xiaomihoz.
Ha valakit érdekel egy még 8 hónapig garis cucc gyöngyhâz kék színben teljesen makulátlan âllapotban ajândék tokokkal és védőügeggel az írjon râm.Kitalâlunk egy nagyon baráti árat afféle fórumtagoknak jâró kedvezmény gyanânt. -
-
Fulár
senior tag
válasz
david_97 #718 üzenetére
Vannak ilyen olyan félmegoldások de sehol nincs garantáltan működő és mindent átfogó részletes leírás.Én ilyesminek csak teljesen hülye biztos módszerrel szeretek nekiállni,hogy véletlen sem legyen tégla a cuccból.A Bootloader nyitás és Recovery telepítés mindig hordoz magában némi rizikót.Csak Xiaomiknál ennek bátran nekiáltam(Note-4-5-Mi9t-Note 10 pro)mert ezeket még akkor is vissza lehet hozni a halálból ha teljesen elcsesztél mindent.
De erre a készülékre sajnos nincs túl sok minden hiszen éppeszű átlag felhasználó nem pörög úgy ezen a nyomorult témázhatóságon mint én.Csak éveken át megszoktam,hogy van és ezért nagyon hiányzik.Mielött megvettem olvastam teszteket és csekkoltam Youtube videókat róla és sajnos sehol sem került említésre,hogy ez Euban títlva van.Ha tudom valószínűleg másképp döntök.
Fényrővel nálam nincs gond.Csak az automatikával.De azzal nagy.A Realme ui 4-el csak még rosszabb lett.A Hard resethez nincs hangulatom.Mert ha már Xiaomival példálództam nekik van gyári Biztonsági mentés appjuk ami tényleg egy gombnyomással mindent is visszapakol úgy ahogy volt.A Google megoldása ehhez képest a kanyarban sincsen. -
Fulár
senior tag
válasz
david_97 #716 üzenetére
Ezt én is megtettem.És sajnos úgy van ahogy mondod.Rendszer szinten van letíltva.Az Eu rêgión kivűl nem is ilyen maga az áruhâz sem.Eu-n kívűl a témák mindent is megváltoztatnak az ikonoktól kezdve az âllapot sávig a widgetekig stb.akárcsak a Miui.
Azért ez elég nagy kicsszés mert mi ugyanúgy kiköhögjük a készülékek vételârat.De most már 99 százalék,hogy a Realme nem fog Európai szervereket telepíteni ezért ez Fixen így is marad.Ezért ez az első és egyben utolsó Realmem.Tudom,hogy egy hülye vagyok de számomra fontos az Á-tól Z-ig testreszabhatóság. -
Zoelee
csendes tag
válasz
david_97 #703 üzenetére
Nem bántja a VoLTE-t. A beállításokból eltűnik a VoLTE kapcsoló (....), a WIFI hang kapcsoló megmaradt. Ennek ellenére a VoLTE továbbra is működni fog, ha be volt kapcsolva, kipróbáltam. Telekom hálózat.
doongoo: Végül a Te korábban említett root nélküli megoldásod nem hagyott nyugodni így végül az alapján mégis meg tudtam nemrégiben csinálni a VoLTE és WIFI hangot. (user error volt részemről).
-
Fulár
senior tag
válasz
david_97 #673 üzenetére
Nem tartom valószínűnek,hogy más romod lenne mint itt bárki másnak.
Volte kapcsoló valóban nincsen mert amennyiben az tâmogatott automatikusan aktív.
És ha valóban nem működik akkor több kérdés is felmerűl.Más készülékben ugyanezzel a kártyâval működött?
Az egyes Slotban van a kártya?
Ha az ikonját nem rakja ki az sem mindig mérvadó.Mert volt mâr râ példa,hogy ennek ellenére működött.Könnyen letesztelhető.4 vagy 5g-n netezés közben kezdeményezz hívást.Ha nem aktív a Volte akkor nem fog sikerülni.Helyesbítek!A Voltenak valóban van kapcsolója.Tényleg csak nâlad hiânyzik!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon erős az árverseny a felső-középkategóriában, de a Realme egy stabil, versenyképes alternatívát dobott be a piacra, ami ráadásul még jól is néz ki.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Politika
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest