Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
enginev3.0 #779 üzenetére
Én még nem tapasztaltam ilyet, pedig elég gyakran használom egy Samsung Buds+-al.
-
RedCactus
senior tag
Nálam is megjelelent a frissítés. Érdekes, hogy egy hónapja jelent meg az F.04-es nálam és már itt az F.05-ös.
-
RedCactus
senior tag
Srácok, a betűtípust nem lehet gyárilag megváltoztatni? Csak ezt a Roboto-t engedi...
-
RedCactus
senior tag
válasz
Willhunting #448 üzenetére
Köszi a megerősítést!
-
RedCactus
senior tag
válasz
Willhunting #446 üzenetére
Nekem bebootol és kéri a PIN kódot is...
-
RedCactus
senior tag
Másik kérdésem, hogy másnál is úgy van, hogy ha kikapcsolt állapotban töltőre dugom, akkor bekapcsol a telefon? Ez mondjuk már a Xiaomi MI 11-nél is így volt szóval lehet, hogy csak nekem furcsa.
-
RedCactus
senior tag
Srácok! Létezik, hogy saját videóból nem lehet sehogy élő háttérképet varázsolni? Már minden lehetséges módot végignéztem, de nem találtam rá megoldást csak a gyárit engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest