- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
válasz
Menadrin #741 üzenetére
Szia. Nekem volt mi 11i-m,poco f3 is, és ez az első realme telefonom... Poco f3 ár érték bajnok még mindig, de a miui szokásos szarjai ott is megvannak, kései értesítések, ki fagyott oldalak böngészőben stb. Soha többet miui-s telefon. Nekem a 12gb ram-os verzió van, este ha nézek valamit firefox-ban, megállítom, reggel ott vár ahol abba hagytam, nem tölti újra az oldalt, nekem ez hatalmas plusz. Kamerákban is egész jó a gt neo 2. Imádom a realme ui-t, nagyon kézre áll, jól testreszabható, fürge, sosem lassul, jó az üzemidő is. A többi realme amit írtál a NEO 2 helyett mind snapdragon 888,az ki van zárva! Még egyszerű böngészés vagy jutyubozás közben is képesek forrósodni, akár csak mi 11i. Volt poco f4-em is teszem hozzá. Az én felhasználási szokásaimat elnézve eddig ez a legjobb telefonom az biztos. Vannak bugjai, a leg idegesítőbb hogy a netflix mindig vissza áll videvine l3-ra l1 helyett, uninstall után megint jó egy darabig. Ha most néznék telót 150 környékén, akkor oneplus nord 2T is szóba jöhet(szerintem jól néz ki), Poco f5 külföldről rendelve talán beleférne még (ha az belefér, egyértelműen 12gb ram-os), pixel 6,pixel 7a. Ezek mind jó választások lehetnek. A pixel 7A nagyon jónak tűnik, akár csak a Nord2T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest