- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
válasz
Menadrin #741 üzenetére
Szia. Nekem volt mi 11i-m,poco f3 is, és ez az első realme telefonom... Poco f3 ár érték bajnok még mindig, de a miui szokásos szarjai ott is megvannak, kései értesítések, ki fagyott oldalak böngészőben stb. Soha többet miui-s telefon. Nekem a 12gb ram-os verzió van, este ha nézek valamit firefox-ban, megállítom, reggel ott vár ahol abba hagytam, nem tölti újra az oldalt, nekem ez hatalmas plusz. Kamerákban is egész jó a gt neo 2. Imádom a realme ui-t, nagyon kézre áll, jól testreszabható, fürge, sosem lassul, jó az üzemidő is. A többi realme amit írtál a NEO 2 helyett mind snapdragon 888,az ki van zárva! Még egyszerű böngészés vagy jutyubozás közben is képesek forrósodni, akár csak mi 11i. Volt poco f4-em is teszem hozzá. Az én felhasználási szokásaimat elnézve eddig ez a legjobb telefonom az biztos. Vannak bugjai, a leg idegesítőbb hogy a netflix mindig vissza áll videvine l3-ra l1 helyett, uninstall után megint jó egy darabig. Ha most néznék telót 150 környékén, akkor oneplus nord 2T is szóba jöhet(szerintem jól néz ki), Poco f5 külföldről rendelve talán beleférne még (ha az belefér, egyértelműen 12gb ram-os), pixel 6,pixel 7a. Ezek mind jó választások lehetnek. A pixel 7A nagyon jónak tűnik, akár csak a Nord2T.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest