Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLacika89
újonc
Sziasztok,
szeretném megosztani a helyzetemet a Google Térkép segítségével, viszont ha rányomok a helyzet megosztásra alul kiírja, hogy Az engedélykérést a rendszer megtagadta. Bementem a beállításokba, már minden engedélyt megadtam, de nem működik. Valami ötlet? Köszi -
BLacika89
újonc
Sziasztok!
iPhone 6-osom szeretném leváltani és napokig tartó kutatás után jutottam el ide. Főleg az itt visszaolvasott vélemények alapján esett a választásom a Master Edition-re. Viszont lenne pár kérdésem azért még mielőtt belevetem magam (bocs, ha olyan kérdést teszek fel, amire már korábban volt válasz, nem olvastam végig az összes hozzászólást):
Van-e valakinek tapasztalata, mennyire nehéz átköltözni iPhone-ról? Mikre érdemes figyelni?
A jelenlegi telefonom már 6 éves, így a Waze használatát már nem igazán bírja, 2,5 óra alatt kb le is merül. ME akksija hogy bírja a Waze használatát hosszabb távon?
Nekem nagyon tetszik az ME-ből a szürke, az egyedi hátlap miatt. A sima feketéhez képest tényleg ad-e valami pluszt? Nem kopik-e nagyon pl? Ha amúgy is tokot teszek a telóra, akkor meg úgyis mindegy hogy fekete vagy szürke, nem?
Egyelőre ennnyi jutott eszembe. Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmiben sem piacvezető, de mindenben elég jó a Realme középkategóriás telitalálata.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest