- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Nandivagyok #647 üzenetére
Én Xiaomi-ról jöttem (igaz egy régebbi Note 5 Pro-ról), de nekem üdítő hogy nincs benne semmi reklám, nincs telivágva bizbaszokkal a menü és nem erőlteti rám a saját appjait. Oké én stock használom a telóimat így én csak erről tudok nyilatkozni.
A frissítésektől eddig nem lett rosszabb, de pont az említett Xiaomi fajta frissítések miatt (jobb volt mint lett) én inkább letiltottam és manuálisan frissítek ha van vele elég tapasztalt.
Egyedül az akku amitől többet vártam. Hozza amit a tesztek írnak, de reménykedtem a 2 napos ciklusokban, viszont az már nagyon necces, inkább naponta töltöm az bőven belefér. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Manapság már minden telefon kémkedik kicsit, persze csak a mi érdekünkben ;)
Persze ezeket általában lehet blokkolni Reklám és egyéb rossznyavaja elleni blokkolóval, vagy DNS szinten is akár.
-
ginola
addikt
válasz
Nálam volt az említett Xiaomi, A kettő közül egyértelműen a mastert választanám! Sokkal jobb csomagnak tartom, ráadásul a kijelzője sokkal jobb minőségű!
-
novinyul
veterán
válasz
Neked ilyen dolgok fontosak, akkor engedd el a telefont. Amúgy nagyjából eseménytelenül teszi a dolgát(tette még a GT Master nálam volt)a GT 5G-m is rohadt unalmasan teszi a dolgát.
Hogy BL meg Custom rom lesz-e hozzá? Szerintem nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest