- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
Topikgazda
válasz
Kolondrum #443 üzenetére
Ha angolra állítja az ember ideiglenesen a nyelvet a készüléken, akkor akár még frissítés után is lehetőség van megnézni a változások listáját, mert ahogy a legtöbb nyelvre, így magyarra sem fordítják le tételesen a részleteket.
A listában leírtakon kívül még némileg nőtt az üzemidő, napi egy töltésre vetítve nálam ez nagyjából plusz háromnegyed óra kijelzőidőt jelent. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Kolondrum #393 üzenetére
Ha sokkal, akkor ez jó, ôrülök neki
.
Èn hagyom továbbra is automatán a felbontást, ès, ha minden így megy tovább, marad is így.
2 nap, 5-6 óra SoT- al. Alapvetően jó telefonjaim voltak mindig, de ilyen üzemideje egyiknek sem volt.Szerk.: Most jött egy 262 MB- os frissítés.
Ha ezzel javítva lesz a Bluetooth, akkor lesz öröm ès boldogság! Lesz akkor egy tökéletes telefonom
Bár, ez ilyen hamar, túl szép lenne... -
-
Predike
csendes tag
válasz
Kolondrum #340 üzenetére
Kicsit mókoltam a routerrel de resetelni nemakarom, de sajnos továbbra se müxik minden onnan a play Storeban. Viszont másik routerről meg megy. De az én WiFimmel a másik teló ugyanugy jól frissül és a nettel sincs gond. Szóval azért eléggé bosszantó dehát ezvan. Mivel pont költözök el ebben a hónapban ezért mostmár igyhagyom. Viszont remélem az új helyen jó lesz azzal a Wifivel a dolog...ha igen akkor jók vagyunk.
-
pècsimunkás
addikt
-
Predike
csendes tag
válasz
Kolondrum #338 üzenetére
Nyomtam egy teló resetet megint és Hát ezt is megértük, szomszéd Wifijével, minden frissült és települt összes progi egyből. bár még a Play Store nem frissült de gondolom ezis fog hamarosan. Nemértem milehet én wifimmel mert aztis ki be kapcsoltam már. És net van, meg volt ami frissült és települt app, csak van ami nem.... Homály, de a lényeg hogy igen most űgytünik jó.
Majd a wifit manuálisan lecsekkolom PCn kersztül és jahh csinálok valami resetet rajta.
Meglátjuk mi történik majd utána.Köszi a helpet.
-
Predike
csendes tag
válasz
Kolondrum #329 üzenetére
Nem tükröztem semmit, és közbe megvotl a gyári reset is.
Előről kezdve megvadva google accountomat. A sima gyári fenntlévő appok nem frissülnek, és sokat nemis tudok ujjonnan telepiteni. Töröltem a Play áruhaznak a Cash-et is, volt egy ilyen tanács neten, de nem segitett. Nemértem milehet a gond... -
Mike81
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
-
-
-
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
Kolondrum #224 üzenetére
GSAM Battery egy kalap sz@rt nem ér, már bocsánat a szóhasználatért. Jó volt régen, pontos is volt, de már jóideje nincs rá update és az újabb android verziókkal nem tud mit kezdeni. Mindig rábök valamelyik appra, hogy az tartja folyamatosan ébren a rendszert (keep awake). Ha törlöd azt az appot, akkor keres magának újabbat. Több fórumon írnak erről, a fejlesztő nem válaszol (én is írtam neki), update nincs. Nekem is prémium appom lenne, de pontatlan, semmire nem jó. Azzal érsz a legtöbbet, ha törlöd és ezzel is spórolsz akkukapacitást. GSAM szereti az akkut...
A csúcsprocinak, a QHD-nek, 120 Hz-nek ára van. Baromi jó egy izomautót vezetni, csak hát ugye ne nézd a fogyasztást, hanem élvezd. Ha a fogyasztás miatt aggódsz, akkor vegyél Swift-et. De azzal ne akarj gyorsulási bajnok lenni.
Én átveszem a Vitarád, 2 milliót adok érte, ha kevesebbet futott mint 20 ekm és persze patika állapotú.
-
-
válasz
Kolondrum #101 üzenetére
mennyi lesz a tudásban nagyban megegyező OnePlus 10 PRO.
Azért az barokkos túlzás, hogy tudásban nagyban megegyezik a két telefon (O+ tud vezetéknélküli töltést, 3D lekerekítésű kijelzője van, jobb a kamerarendszere), de abban egyetértünk, hogy a tudásbeli különbség valóban nem indokol ekkora árkülönbséget.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Kolondrum #69 üzenetére
Igen, én értem. De... a GT jelenleg 12/256-os kiszerelésben 165 eFt. A GT 2 ugyan ilyen konfigurációval 225 eFt. SOC ugyan az, kamera kicsit jobb, üzemidő kicsit több. Ez vajon megér +60 eFt-ot? Csak az a gond, hogy a GT képei nagyon túlszaturáltak, legalábbis számomra. Vagy ezen már korrgáltak szoftveresen?
-
beno52
tag
-
mjani1172
addikt
válasz
Kolondrum #18 üzenetére
De hát te nagyon sokszor leírtad hogy 20-80 % töltöd a telefont.
A másik, hogy minden hónapban új telód van, így mindegy hogy mennyire kopik az USB pl.
Én általában 3 évre veszem, vigyázok rá, de nem szórakozok 20-80 ig töltéssel ,viszont este csak leteszem a nagyszobában, majd reggel leveszem 100% al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dying Light: The Beast
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest