- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- MIUI / HyperOS topik
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz novinyul #776 üzenetére
Neked elvileg a 95-ös végű béta van fent, nem? Nekem még csak azt mutatja, de akkor ezek szerint kijött a hivatalos végleges is, 100-as végű verziószámmal.
A fórumokban gyors merülés miatt sírnak, de én úgy tudom az első napban ez normális, míg beáll a rendszer...[ Szerkesztve ]
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz novinyul #771 üzenetére
Köszi! Nálam jelenleg nincs pending FB frissítés - remélem, hamarosan érkezik.
Illetve elnézést, a kontaktos hibánál nem írtam tegnap, de az a Messengert érinti, nem a telefonkönyvet.
Ami ezen kívül elég régóta fennálló "ügy" és nem az A14 update-et érinti, az a következő: a Chrome-ban bizonyos oldalaknál, pl. ingatlan.com vagy Aqua, de láttam már más bolt oldalán is, hogy a termékek listázása ahogy scrollozol lefelé egy hosszú listában, egy idő után megadja magát és egymásba lógnak az egyes termékek. És bármit csinálok, ha kellően hosszú a lista, csak szűrésekkel tudom megnézni az összes elemet, amit mutatnia kellene.
-
f.i.s.h.
csendes tag
válasz novinyul #768 üzenetére
Hát az túlzás, hogy én raktam fel: pénteken ülök a munkahelyen, gondoltam ránézek a telefonomra, felemelem és nézem, hogy kéri a SIM PIN-t... Nem tudom, mit nyomhattam meg véletlenül, de anélkül, hogy elinditottam volna a telepítést, felment rá a hivatalosnak jelzett béta...
Nem nyomkodtam szét azóta, de se kisebb problémát, se olyasmit, ami miatt kidobnám az ablakon a telefont, egyelőre nem láttam. Talán mintha nagyon minimálisan lassabb lenne, de lehet, hogy csak beképzelem magamnak.
Az kicsit bosszant, hogy látszólag csak úgy települt a frissítés - persze lehet, hogy én varázsoltam (= bénáztam) valamit úgy, hogy észre sem vettem.
Egy dolog nem tetszik, de ez már a frissítés előtt is előjött: ha megnyitom a Facebookot, kb. 2 másodperc múlva olyan, mintha újra betöltene, de anélkül, hogy bármit csinálnék. Ezt minden Facebook indításnál látom.
Illetve ma vettem észre, hogy ha fekete témánál keresek a kontaktok között, a keresősáv teljesen fehér és nem látom, amit beírok. Ezt sem díjazom különösebben.
Egyelőre ennyit tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz novinyul #494 üzenetére
jatek az semmilyen szinten nem erdekelt telon sose. meg anno snake ment 10-en evesen egy 3210-es nokian de ennyi. (ha jatszani akarok leulok a 4k 32 collos monitor elle pc-en) a kamera ugyan az mind2 telon nem? illetve gt2 eseten van +2gigad. nyilvan itt most a 6/128 es 8/128-as verzirol van szo. ezert kerdem meger e ~15e ft felarat a gt2?
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Rhino82
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
válasz novinyul #287 üzenetére
Érezni egyébként hosszabb távon, hogy nem csúcs proci?
Csak azért kérdem, mert tény hogy 2 napja van meg..de egyáltalán nem érzem, hogy "csak" egy középkategóriás proci van benne. Mindent egyből nyit, nem igazán gondolkozik semmin.De nyomkodtam ma pl haveromnak az Oppo Reno 5Z-jét, amiben csak a 800-as dimensity van és az is elég pörgősnek tűnt.
-
martonl
senior tag
válasz novinyul #218 üzenetére
Hja igen, egyes Xiaomik tudtommal ultrahanggal érzékelnek, ez meg infra fénnyel. A Samsung is ezt a módszert használja, de gondolom ezt is el lehet rontani (mint írtam, más kínai telón is volt ezzel problémám). Hardver alatt tehát az infra adót és az érzékelőt értem.
[link]
Az újabb Samsungoké állítólag azt is érzékelik, milyen szögben van a készülék.
[link][ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz novinyul #214 üzenetére
Egyéb kínai márkákkal (Doogee, Umidigi stb.) is voltak hasonló gondjaim, de a Xiaomi volt valóban a legalja (és most tényleg nem akarom cikizni a tulajaikat). A Oneplus volt egyedül üdítő kivétel eddigi tapasztalataim alapján. Meg a Samsung, de azt nem sorolom a kínaiak közé.
-
Csápájev
őstag
válasz novinyul #184 üzenetére
Gt masterhez képest vajon érdemesebb ezt választani?
A proci és elvileg talán a kijelző is jobb a masternél,nem?
Persze tudom ezek csak adatok.[ Szerkesztve ]
-
_Dumber_
őstag
válasz novinyul #168 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű. A "kell hogy nemjen" a Telekomnak semmit sem jelent.
Amire garanciát vállalnak az a forgalmazott készülékek. Sajnos...
Jelenleg ezt a típust nem forgalmazzák, ahogy pl a Pixel szériát sem. Na az nem is megy sem a VoLTE sem a VOWifi. Ha jól emlékszem a Realme GT (2, ME, neo, pro..stb) , szériából sem mindenyiken működik a VoLTE
A VoWifi- meg még gubancosabb. Pl nincs a listájukban az OPPO Reno 7 pedig forgalmazzák. Nekem nagyon foltos lenne mert elég gyatra itt a térerő, de Wifi-n gond nélkül telefonálok.Ezért kérdezem a tapsztalatokat.
-
edward2
addikt
válasz novinyul #147 üzenetére
Itt érdemes megnézni például a 'zöldet'. A 12x-ben is IMX766 van, de ott úgy tűnik jobban működik.
#148Org
"Én nem használom a feloldó mintát, szerintem az ujjlenyomat kényelmesebb"
Ujjlenyomatot használok én is elsősorban, de amellé meg kell adnod valami mást is és én feloldó mintát használok mióta az eszemet tudom. -
-
veterán
Arról volt szó, hogy hozzánk csak a 8/256 GB-os verzió jön, ehhez képest az EMAG 155 eFt-ért a 6/128 GB-os verziót árulja.
Viszont úgy látom, hogy 220 V-nál kapható a 8/256 GB-os verzió, 150 eFt-ért
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dilajoska1
őstag
Igen. Én Snapi 855-el mértem. Ugye 1 magos tesztben többent dob a 920 az a78 miatt viszont több magos tesztben kevesebbet mert a Snapi-ban 4 erősebb mag van a Dimensityben pedig 2.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976