- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiszolczi
csendes tag
Micsoda forgalom újévkor!
Sebességben én nem vettem észre különbséget. Játékra nem használom, az alkalmazások pöccre, talán ami fura volt, amíg mindkettőt használtam, hogy a One UI ablakkezelése azért egy fokkal finomabb.
Zenehallgatásra a Poweramp EQ-t használom már néhány éve. Egy vadászgép műszerfala lehet egyszerűbb, mint amennyi beállítás ebben a programban van. A lényeg a soksávos EQ, ami nem nyúl bele a hangerőbe, és egy DVC nevű funkció, ami megnöveli a dinamikát. Na ez a progi nem kapcsolódik a deezer-hez, így nem tudom használni. Már Samu-n is kellett hozzá ADB, megadtam amit kért, de a következő újraindításnál már nem volt jó. A másik tapasztalat pedig egy USB-s DAC/AMP párosítás volt. Egy ilyen párezres vacak USB-C - kisjack átalakító, csak van benne néhány chip, ami jót tesz a fülnek. A teló viszont nem ismerte fel. Rendeltem most egy nagyobb nevű cég hasonló eszközét, remélem barátok lesznek. Még régebben olvastam, hogy MTK prociknál lehetnek anomáliák, de az is lehet csak én vagyok béna. Egyébként analógban és BT-n is jó minőségű jelet ad le, így nekem oké. -
novinyul
veterán
Csak akkor vennéd észre ha, a legdurvább játékokkal akarnál játszani(max. grafikán) Minden másban bőven van benne tartalék. Ráadásul még a hang kimenet sem rossz. Most a Neo 3-n a Dimensity 8100 sem veszem észre hogy rosszabb lenne mint a Snapis verziókban.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
tiszolczi
csendes tag
A52s-ről váltottam, nagyjából egy kategória, viszont a Realme nekem jobban bejön. Na jó, nincs IP védelem, viszont kevesebb Samu korlát, akku, GPS, térerő erősebb, és talán fotózás terén is egy fokkal jobb. Viszont nincs Bixby Routines amire majd kell keresni valami megoldást. És hát ugye MTK, ami zenehallgatás függvényében nem elhanyagolható. Szerény vélemény, szekértáborokba nem szeretnék beállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- iPhone topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy ruhás topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Microsoft Word topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával