Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
válasz
Zé_Mester #657 üzenetére
Arra a ford nekem jobban bejött. kb 250el kezd a kanyar és faltól falig tágítsd az ívet. Ha nagyon nem megy akkor jelentkezz ki a facebokból és úgy menni fog. Ha nem jön össze egy verseny, pl endurance (2.:18km 1.:27km és verd meg ha tudod...) akkor kijelentkezek és úgy könnyebb ellenfeleket ad be.
Szervoval és espvel szoktam menni, most kezdem a full manuál fékre való átszokást.A crew az mire jó?
@szmarHa az EA Games vagyonosodási vizsgálatot folytatna nálad, milve magyaráznád azt a töménytelen goldot és pénz? A cirka 100millámmal csórónak érzem magamat melletted
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest