- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Olyannal találkoztatok, hogy néha nem menti az állást?
Megcsináltam egy csomó versenyt, kerestem vagy 60K
R$-t, erre most folytatnám, de az előző állapotot adja...
Mintha nem csináltam volna meg azokat a versenyeket.Nem kicsit idegesítő az ilyen. Rendesen kiléptem pedig,
szóval nem volt (elvileg) erőszakkal lelőve a folyamat... -
raulicio
senior tag
valamiéer nincs hangja az rr3-nak. Androidon használnám és csak ennek az appnak nincs hangja. A menüben hiába állítgatom a hangerőt, semmi eredménye.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
Lirion
addikt
válasz
Szabie85 #196 üzenetére
A hosszabb versenyek jobbak, mivel a rövid versenyeknél sok idő megy el a töltéssel. Suzuka GP circuit és Spa Cup versenyek adják általában a legtöbb pénzt, de jó még a mount panorama, silverstone grand prix és gp 2009 is.
Viszont nincs olyan, hogy ismételgeted a versenyt, mert ha nyertél, akkor a "barátok" nem jönnek többet, csak ha ők is megvertek már téged (elvileg, gyakorlatilag 1-2 naponta újra lehet játszani mindent, ritkán van, hogy nem kapsz friend bonust). Ha pénzt akarsz gyűjteni, akkor minden szériából a 2-3 legjobban jövedelmező versenyt lenyomod, máshogy nem lehet. Kb. óránként 250-300k-t lehet így gyűjteni.
-
Lirion
addikt
Ha ios-ről nyomod, akkor a GC-s ismerősök jöhetnek még számításba, androidról csak facebook. Amúgy jól sejted, nekem pl. van 1000+ "barátom", akik előtt nyilván nem akarom megosztani az életemet a játék miatt.
Egyébként ha érdekel valakit, itt egy táblázat a legjövedelmezőbb versenyekről. Én csak megosztom, nem én csináltam.
-
DigitXT
félisten
-
intelMMX
senior tag
Nem megy a csigaverseny. Ugyanazt produkálja mint ez. Mitől?
-
skylaner
senior tag
válasz
skylaner #185 üzenetére
Közben ezt találtam a Support oldalukon.
Nekem működik így.However, there is a workaround which will allow you to continue playing offline:
1. Open the game
2. See the error message: which includes buttons for "Open Network Settings" and "Exit"
3. Tap the "Open Network Settings" button
4. Once you're in the network settings window, tap the "back" arrow button to take you back to the game
5. The Game should load in offline mode with no issues. -
skylaner
senior tag
Reggel elkezdtem letölteni a frissítést de nem tudtam megvárni a végét így kilőttem.
Később folytattam le is töltött mindent, elindult a játék.
Viszont ha net nélkül indítom el akkor azt mondja, hogy még 1MB le kell töltenie.
Ha nettel együtt indítom el akkor viszont nem tölt le semmit, simán elindul a játék.
Kilépek, ki lövöm a Wifit, újra elindítom a játékot és megint reklamál az 1MB miatt.Találkoztatok már ilyennel?
Megoldás?
Le kellene törölnöm és újra tenni? -
gyu456
tag
Nem rosszak az új kocsik
-
intelMMX
senior tag
Nincs valami gyógyír villogásra?
Cortex A8 + Mali 400 kombóm van (Allwinner)
A játék maga jól is fut(na) ha nem villogna.
Menübe még semmi gond addig ameddig a kategóriára rá nem megyek. Igaz újonnan a legelején is villog mikor Porsche 911 GT3 al kell menni 1 kört. Nem is az hogy villog hanem eltűnnek a textúrák aztán megjelennek.Gondoltam arra is hogy Real Racing 2-t tolom ami mégjobb mert még gyorsan is tölt be, de ott meg a menüpontok feliratai vannak elcsúszva. Erre se tud senki semmi megoldást?
-
bostone
addikt
Az utóbbi pár napban nem tölti be a "barátokat", csak pörög a malom a nevek helyén, így futamonként 20000-40000 rs-től esek el. Ez másnál is így van?
-
gyu456
tag
Imádom ezt a játékot
-
bepken
veterán
sziasztok!
egy gyors kérdés, melyre nem találtam konkrét, kielégítő választ. ha facebook-ra bejelentkeztem, akkor egy FR után vissza tudom majd varázsolni a jelenlegi profilomat? (még "csak" 19-es szinten vagyok, de na..
)
köszi előre is!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
skylaner #173 üzenetére
Én a start után a két kocsi oszlop között megyek, lenyomom a háromnegyedüket, majd a maradék párat meg a második kanyarba megtudom előzni (vagy ha nem akkor a harmadikban), meg ugye van mikor kicsúsznak a másodikban eleve. Fékezni én minden kanyarba fékezek kicsit, persze nem muszáj mindenhol, de ha nem fékezek kicsit kitolja a seggét és tempót veszít, fékezésnél meg nem annyit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
skylaner #171 üzenetére
Megnéztem most neked, 1 hete nem játszottam kb, de elsőre 03:00.106-at mentem Z4-el, igaz a tuningja kivan csontozva. Viszont a te 03:04-ed se vészes nekem az ellenfél 3:06-ot ment most. Csináld azt hogy párat bukj el direkt rossz idővel pl 03:12-vel, majd zárd be a játékot (ha iphone-d van akkor a programot teljesen is ne csak lépj ki belőle azaz home gomb 2x és x-eld ki a játékot) majd lépj be megint és elvileg gyengülnek az ellenfelek ha előtte elbuktál párat direkt...
-
skylaner
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #169 üzenetére
Pro/Am World Series -> Street Spec Skirmish -> Mastare Global Grand Finale --> Indy
Egyszerűen képtelen vagyok elsőnek megcsinálni
3.04 -t megy az első, egyik BMW-el sem tudok ennyit menni. Nektek simán megy?
Amúgy az hogy lehet a BMW Z4 M Coupe és a Z4 SDRIVE35IS -nek is 4.6s a gyorsulása, mégis az SDRIVE sokkal gyorsabb a rajtnál? (Jó tömeget nem ír, de kb azonos lehet) -
bzoley
veterán
válasz
skylaner #165 üzenetére
Endurance kapcsán írta a 100+t. Szerencsére rég találkoztam ilyennel, online jónak látszik, de volt, hogy 154km-t kellett megtennem. Szerencsére sikerült. Időnként meghülyül a program, és az autók vonatozva, lépésben közlekednek. Jó tempóval idővel el lehetett érni a "vonatokat", és a végtelenségig lehetett volna menni. Ennél rosszabbak a 30-40s-es időmérők(nem emlékszem a futam nevére), ahol a reálisnál 10 másodperccel jobb időt kellett volna futni. Szerencsére ezzel is rég találkoztam már.
-
skylaner
senior tag
Indy 500-s pályára tudtok valami tanácsot adni
?
Mert van, hogy elég nehezen tudom megnyerni. Mire a 22. helyről felverekedem magam a dobogóra addig az első 2 már eléggé elhúzott."ezeknél tényleges teljesítményt mér a tsm és lehetnek olyanok, akik megdönthetetlen időt futnak".
Ezt kicsit megmagyaráznád. Hogyan mennek 100+km-t ugyanolyan kocsival? -
bostone
addikt
Valahogyan ki lehet kapcsolni a játékon kívüli jelzéseket? Amikor nethez csatlakozik a telefon, azonnal érkeznek a figyelmeztetések, hogy valaki megütött.
-
petymeg
addikt
Udv,
mtk 6577 soc telefonnal jatszik vki real racing 3-at? Vmi iszonyu bena a hang... van ere vmi javitas? -
Lirion
addikt
válasz
B-L-A-C-K #160 üzenetére
Endurance, autocross és hunter módoknál fordulhat elő, hogy szükség van rá, ezeknél tényleges teljesítményt mér a tsm és lehetnek olyanok, akik megdönthetetlen időt futnak. Nekem volt már, hogy endurance-ben 100+ km-rel találkoztam vagy hunter módban olyan előnnyel, amitől sokadik próbálkozásra is messze elmaradtam.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Lirion
addikt
válasz
B-L-A-C-K #155 üzenetére
Ha offline játszol, akkor ki kell lépni fb-ból is, hogy botokat kapj.
A versenyek pedig nyerhetőek, ugyanis a játék az ellenfeleket a te teljesítményedhez alakítja és ha lassan vezetsz, akkor az ellenfelek is lassúak lesznek. Ha eleve tuning nélkül játszol, akkor nem is nehéz legyengíteni az ellenfeleket, de ha már sok száz versenyt lenyomtál tuningolt járgányokkal, akkor valóban nehéz lesz nyerni. Viszont a botok ellen elég, ha vesztesz 5-6 eliminationt a legszarabb autóban és máris sokkal gyengébbek lesznek. Szal ha nem megy egy verseny online, menj offline, veszíts párat és tuning nélkül is menni fog a győzelem. Nem kell költeni a drága R$-t és goldot.
Én szériánként csak egy autóval versenyzek és csak azt tuningolom, mégis meg tudom nyerni a többivel is a showcase eventet, legyen az cup, elimination vagy h2h.
-
B-L-A-C-K
titán
+ még ami érdekes hogy Ferrari nincs benne, gondolom nem tudtak velük megegyezni hogy belerakják...
-
B-L-A-C-K
titán
Azért ez hülyeség hogy minden verseny nyerhető alapbeállításokkal, sok nyerhető de nem minden, pedig nem vagyok egy béna.
Ez az offline mod viszont nem hülyeség nem is gondoltam még erre...Szerk: Most látom, hogyha Wifi/3G-t letiltom akkor se ~9 km-t mutat hanem egy legjobb eredményt elért facebookos ismerősöm...
-
Lirion
addikt
válasz
B-L-A-C-K #152 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor az aranyakat nem költöd sem upgradere , sem arra,hogy bármi azonnal megtörténjen. Minden verseny nyerhető akár alap, tuning nélküli kocsival is.
Az autókat mindig kedvezménnyel vedd, főleg később a drágákat. Van 4 auto, amit aranyért lehet csak megvenni (mclaren mp4, egy porsche, pagani zonda r es agera r), a kedvezmeny ezekre is jár!Ha endurancet akarsz futni, csináld offline, akkor csak botok lesznek 9km-es távokkal és nem fog fél óráig tartani.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy látom itt volt arról szó kinek hogy fut. Én iphone 4-en próbáltam, meg 4S-en, illetve valaki i5-ön is megnézte nekem ugyan úgy. A képminőség i4 és 4s/i5 között nagy, viszont 4S és i5 között már alig észrevehető i5-ben jobb az elsimítás annyi. + míg i4-en van ahol szaggat 4Si5-ön nem, vagyis ott is néha be-be tép, de nem annyira mint i4-en.
Itt vannak az összehasonlítások:
-
B-L-A-C-K
titán
Üdv.
Most látom van ilyen topik is. Nem vagyok egy nagy telefonos játszós fajta, kinőttem már belőle de erre nagyon ráfüggtem erre (iPhone4-en)...
Viszont elég lassan lehet haladni ha nem fizetsz a pénzért, meg az aranyakért...
Eddig nem sokra mentem de pár részt már kicsontoltam.
Pro/AM World S.
- Pure Stock Challenge 100%
- Street Spec Skirmish 100%Production Masters
- Road Car International 100%
- 6 Cyl Annihilation Series 100%Többibe vegyes százalék, kocsiknál jelenleg a legjobb a Nissan GT-R, és ebből hiányzik még vagy 3 darab kitt hogy ki legyen fullozva.
Ami viszont nagyon idegesítő, az amikor ki tud menni több km-t, van hogy az első hely tegyük fel lehetetlen teljesíteni, de van mikor nagyon kevés. Azaz volt olyan hogy egy kicsontolt legjobb kocsival az adott pályán az első hely volt 53 kilométer, na én max 33-t tudtam menni, de volt mikor ugyan azon az első hely 11 kilométer volt.
-
Cupák44
újonc
Sziasztok! Segítene valaki, hogy lehet 100%-ra csinálni egy versenysorozatot? Mindhárom autó megvan, az "Auto battle royale/modern sport classics" részben mind a 39 pályán 1. helyezés mellett csupán 97%- os vagyok. Mi a fityfene kell még neki??? Help!
-
bostone
addikt
-
Lirion
addikt
Úgy tűnik a valódi ellenfelek ellen már nem veszem fel a versenyt. Ez van.
Azok nem valódi ellenfelek, csak a nevük a botok felé került. Mondjuk úgy, hogy a tsm barátok a hard botok. Egyébként lehet egy kicsit trükközni, hogy beülsz mondjuk a nissan silviaba és eliminationben egymás után 4-5ször utolsó leszel. Akkor a botok gyengébbek lesznek, ami azt jelenti, hogy a kanyarokban gyök kettővel fognak menni és 3 kanyar után lehagyod az összeset. Viszont így lehet, hogy az ellenfelek egy része vagy mind hagyományos botok lesznek és akkor nem jár annyi plusz pénz.
-
bostone
addikt
Lirion:
Tableten messze van a visszapillantó gomb, nem érem el. Vagy megyek, vagy nézelődöm...
Galaxy S2-őn működik a tükör, állítanom sem kell semmit. Amíg nem töltöttem le a telefonra, nem is tudtam, hogy egyáltalán funkcionál.
Engem is terelgetnek rendesen a botok, de ez inkább csak növeli a játékélményt. Androidon ez az első olyan szimulátor szerű game, ami igazán leköt. Néha csak leülök, hogy száguldok egy kört és azon veszem észre magam, hogy eltelt két óra. Picit meglepő, hogy egy geek oldalon ilyen kevesen mutatnak érdeklődést iránta, mert szerintem pazar.intelMMX:
A platform gátat szabhat egy ilyen mértékű optimalizációnak. IOS-en sokkal egyszerűbb a helyzet.
mustang08:
Eleinte nekem is egyszerűbb volt futamot nyerni, talán pont az akadályoz, hogy rengeteg "barátot" gyűjtöttem, és az én tehetségem valószínűleg nem mérvadó hozzájuk képest. Kikapcsolt stabilizátorokkal könnyen az út mellett találom magam. Az, hogy szeretek játszani, nem feltétlenül jelenti, hogy tudok is. Commodore64-el kezdtem, ahol az autók nem is igazán autókra hasonlítottak. A PC-s korszak beköszönte után is toltam, amit engedett a videokártya, aztán kimaradt néhány év. Úgy tűnik a valódi ellenfelek ellen már nem veszem fel a versenyt. Ez van.
-
Lirion
addikt
válasz
intelMMX #138 üzenetére
Itt is van következménye, ugyanis a törések okozta teljesítmény csökkenés verseny közben, azonnal jelentkezik. Ha tönkre vágod a motort és 1mpvel lassabban gyorsul a kocsi, azt hamar észre veszed. Ráadásul pénzbe is kerül, ami egy drágább verdánál mar nem kis összeget jelent es a szervizelni valók is jobban kopnak, ha roncsderbit jatszol. Kétszer berongyolsz a tömegbe mondjuk egy mclarennel vagy lamborghinivel es mehetnek szervizbe egy órára...
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az autoféket teljesen ki kell kapcsolni. Az első kanyarban nem kell fékezni, csak hagyni kell, hogy nekik csattanjon az autód. Ezzel jó pár hellyel előrébb lehet kerülni, igaz eléggé lestrapálja az autót. Néhány kanyart meg egyszerűen csak le kell vágni és máris első vagy.
-
bostone
addikt
A győzelemtől igen messze állok sok esetben. Az első két-három kanyarban, akiket elérek azokat megelőzöm, aztán követem a többieket, de így is problémát jelent, hogy a kigyorsításnál befognak. Szórakozok a menetstabilizátorok ki-be kapcsolgatásával, azt jó lenne valahogy kipakolni a műszerfalra, hogy ne kelljen a menübe lépkedni.
Azt tudja valaki, hogyan tudok jobbra-ballra tekingetni? -
bostone
addikt
válasz
intelMMX #131 üzenetére
Én nem kikapcsolni akarom, hanem bekapcsolni, de egyszerűen nem változik semmi. Pár napja még működött...
Azt hittem, hogy a tegra proci majd simábban kezeli a grafikailag megterhelőbb játékokat. A tükörben szeretném látni az ellenfelek melyik irányból támadnak, csak ennyi lenne a kívánságom. -
intelMMX
senior tag
Arra a programra gondolsz amivel belehet állítani a minőségét a képnek?
Az szerintem nem az igazi megoldás. Írni kell a fejlesztőknek hogy a beállítás menüt egy ilyen "visual quality" menüponttal lássák el. Persze ami nagyon részletes és ki lehetne kapcsolni az árnyékot és a tükröződést, hogy akinek 1magos gyenge gépe van az is tudjon játszani, mert ez a szegényekkel kib@szás -
Lirion
addikt
-
bostone
addikt
Azt meg tudom tenni, hogy kilépek a jelenlegi facebook account-al, regelek egy újat, majd belépek és az elért eredményeim és autóim megmaradjanak?
Talán, ha valaki levelezne a support-al, előbb-utóbb magyarul is "megszólal" a játék. Egyébként, tényleg nem zavaró, minimális angol tudással is elboldogul az ember.
-
Lirion
addikt
Ha jobb ötleted nincs, csinálsz egy facebook accot Racer István néven, beírod a keresőbe, hogy real racing 3 és az így megtaláld csoportokba bejelentkezel, hogy lásd a tagokat. Utána értelemszerűen 10 perc alatt végig jelölsz mindenkit és másnapra lesz 2-300 "barátod", akiket a játékban leverhetsz.
Game centeres módszert nem tudom, én droidról játszok, de ez a facebookos módszer iphone-on is megy.
(#125) Szabie85
Miért kell neked magyarítás? Nem nagyon benne olyan szöveg, amit ne lehetne 5 perc után megérteni. -
Szabie85
tag
Magyarosítás van a játékhoz (androidra)?
-
Lirion
addikt
Fel kell venni rengeteg barátot és ellenük versenyezni. A szériák utolsó cup versenyét kell ismételgetni, azok adják a legtöbbet. Van olyan verseny, amit ha megnyersz, 21 barátot legyőzve, akkor a végén közel 60k R$-t kapsz, de egy sima 3-4 körös cup versenyen is lehet 35-40k-t gyűjteni, csak legyen sok barátod. Egyébként kb 24-25 millió R$ és kb. 1400 gold kell, hogy az összes autót megvehesd .
-
intelMMX
senior tag
Esetleg bankrablással, de nem hiszem hogy ezt már beleprogramozták...
...talán az updatekor már támogatott lesz -
llaszlo
veterán
Csak az apk-t le lehet valahonnét tölteni?
A telóm nem támogatott és frissíteni szeretném. A full appot már megtaláltam, de nem tudom letölteni.
Ez nem warez, mert ingyenes program. -
bostone
addikt
Lehet, hogy egyszer lesz, talán a 4. rész.
Hogyan tudnék hirtelen összehozni 220000-et? A felsőbb kategóriákban mekkora összegeket lehet nyerni?
-
intelMMX
senior tag
Gondolom ez a felhő lehetőség regisztrációt igényel.
De jó ötlet és ingyenes a játék is szóval szerintem oké.
A multi azért kellene bele. -
intelMMX
senior tag
Megvan a megoldás gyerekek....harckocsival kell menni
Nincs ember, nincs probléma -
bostone
addikt
Jelentem a játékállást, a legutóbbi frissítés után, el lehet menteni a felhőbe.
Nice!
Lehetséges online versenyek rendezése vagy csak az idők versenyeznek a barátok közt? Hogyan működik egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged