- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Meg van nekem is. Összesen 72 goldomban van az egész challenge. Ennyivel van kevesebb goldom, mint amikor elkezdtem. Az elmúlt 10 napban csak ezeket a futamokat teljesítettem, közben volt egy szintlépésem, ez 30 gold volt pluszban (gyakorlatileg pont szintlépésem után kezdődött a challenge), meg az összeszedhető elvileg 80 gold. 3 aranyas fejlesztést toltam fel az autóra - gyakorlatilag a challenge szepontbjából feleslegesen - és mechanikra költöttem jópárszor, sokszor nem is az időhiány, hanem az inkább legyek már túl rajta miatt.
Ráadásul az utolsó 12 körösön elfelejettem a fame duplázót betolni (előtte valamelyik nagyobb 10 körösre bekapcsoltam, egyébként nem), de ezért nem akartam újra futni, annyira nem élvezte a csuklómA 330 km/h-s monzait skippeltem 45 aranyért, és ha jól emlékszem 2x volt olyan, hogy utolsó helyen végzéssel kelljen kitrükközni az AI-t és így a győzelmet, amúgy nem volt gond.
Tehát 72 aranyban van az autó megszerzése, amin most 13/27 fejlesztés van, 79.5-9s PR-rel. Összeséségen még ha közben az ember azt is érzi, hogy b@sszák meg a majmok, pénz lehúzás stb. azért nem rossz ennyiért az autó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest