- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Ferko75HUN #309 üzenetére
Azért tettem csak szóvá, mert ha nem hiszel abban, h emberek képesek értelmesebbé válni, akkor időpocsékolás felhívni a figyelmük arra, h lehetne több eszük. Illetve értelmezés kérdése, de a személyiségszerkezet is fejleszthető, amíg vki lélegzik, csak a kor előre haladtával egyre nehezebb. És igazából itt nem az a baj, h klasszikus értelemben valakinek mondjuk 80 alatti az iq-ja. Sztem te se így gomdoltad.
És megmondom őszintén ennek a gondolatmenetnek több értelmét láttam, mint a topikban zajló egyéb témáknak. Uh no offense & szép estét!
-
Ali G.
senior tag
válasz
Ferko75HUN #287 üzenetére
nem tudom, próbáld ki az android fórumokat, én ott is elismerem mi a szar és mi nem, nem próbálom megmagyarázni azt amit a vak is lát, ellenben az ios vitézek kimagyarázzák, náluk még a halott ember is feléled, majd gyere be android fórumba és kövesd a hozzászólásaimat...
(#294) Csapoati: nem sokáig fogja ezt megtenni, ha így halad mehet a levesbe a sok hibákkal együtt, lassan már a gördülékenységét is elveszti a rendszer, főleg a régi hárdverein hála a 3 éves támogatásnak, ami egyrészt tetszik a vásárlóknak másrészt meg át vannak cseszve, mert elveszlik az iOS gördülékenység és hát ösztönzés, hogy vegyél új iphone-t
-
Polllen
félisten
válasz
Ferko75HUN #287 üzenetére
Egyenként ha hagyjuk, minek jársz ide "prédikálni"?
-
Polllen
félisten
válasz
Ferko75HUN #279 üzenetére
Az intelligencia fejleszthető. Érdekes lenne, ha mindenkinek annyi jutna, amennyivel születik.
-
MartOOn
addikt
válasz
Hát igen... Ennyi.
mondjuk én többre számítottam... De ez csak ennyi. Ennek is oka van...
-
Ali G.
senior tag
válasz
intelligencia ilyen oldalon, ilyen fórumban?
lehet, hogy te nem mész android topikba trollkodni, de jönnek a cimboráid
-
MartOOn
addikt
válasz
Ferko75HUN #276 üzenetére
Megtiltod? Vagy mi a szosz? Miert ne olvashatnank apple hireket? Utkozik barmilyen szabalyba? Nem. Akkor? Hihetetlen arrogancia szorult beletek...
-
caius marius
tag
válasz
Ferko75HUN #212 üzenetére
Kedves almás rendszert futtató eszköz rajongója!
Éppen azért érezzük ezt, amiért ti is ugyan ezt érzitek. Ez egy verseny a két tipus között. A verseny mint olyan pedig ezzel jár. Sajnos ez van, az ember ilyen.
Úgy gondolom, mikor a Samsung, LG, Google, Sony, HTC, etc, etc, ilyen hibákat vét ugyanúgy megkapják a magukét. Lásd. HTC. Szegények már annyira a földön vannak, hogy kétséges a jövőjük is.
Az alma mostanság elb@ssza a dolgait ez tény ezt el kell fogadnotok nektek is, fanoknak. Az egészséges kritika építő jellegű, nem pedig a rombolás a célja.
Hogy a ti hajlékony fostalicskáitok használhatóbbak lennének ezt cáfolnám. Az alma már zártsága miatt is kevesebb dolgot tud, kevesebb eszközzel kompatibilis mint a kis robot. Lásd.: blútusz, nfc, wifi direct, PC, nem átszabható kezelőfelúlet és még sorolhatnám.
Szóval ne keseredj el ezek csak eszközök, amiket hatalmas gigászi vállalatok gyártanak, ergó ha bántják a bálványotokat ez nem változtat semmin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest