- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem, sajnos nem fejeztem be. A baj, hogy voltak rajta komoly hiányosságok, főleg a kinézetén még. A visszajelző fények dizájnja nem sikerült az igazira, ahogyan a CM jel sem. Kicsiben nagyon nehezen tudtam sablonozni, a szabadkézi tehetségem pedig nem elég jó. Ez lenne az első nyilvános munkám PH!-n, és mit sem ér, ha néhány rosszul sikerült külsőséggel elrontom a bemutatkozásom. Ezért döntöttem úgy, hogy nem adom ki még a kezeim közül.
A határidő után el kellett mennem nyaralni, azután munkaügyben kellett elutaznom otthonról, most itthon vagyok hétfőig, utána megint nem, így nem tudtam még azóta sem befejezni, de amint leteszem itthon a sejhajom be fogom fejezni, mert nem sok kell már neki.
-
Kitartás kolléga!
Én tegnap (valószínűleg napszúrás miatt) szétrobbanó fejjel próbáltam túlélni a napot. Nemhogy az egérrel nem tudtam foglalkozni, de kihívás volt még inni is. Kicsit kedvem szegte, hogy a mai nap be kéne fejeznem, és sok minden nem úgy lesz megoldva, ahogyan szerettem volna.
Másrészről, rengeteget tanulunk minden egyes új munka közben, amibe belevágunk. Ha nincs ez a verseny, valószínűleg én sem próbálok soha pulzusmérőt építeni
-
-
-
-
Tegnap fotózás helyett inkább dolgoztam, (lemerült a fényképező, és úgy voltam vele, hogy amíg tölt, csinálok valamit. Úgy belelendültem, hogy 4 óra alvást hagytam magamnak munka előtt. Fotó így nem lett.
A helyet elég drasztikusan oldottam meg, na de nem spoilerezek, majd jönnek a fotók
-
A legfontosabb: Ne kérjen senki bocsánatot. Nem olyan téma, hogy életem álmát valósítom meg, csak nekem kell, és ne szóljon bele senki. Ellenkezőleg! Valami olyat akarok csinálni, ami amellett hogy klassz, nem csak nekem tetszik, hanem a nagyérdeműnek is. A tervek sem olyan konkrétak, vagy előrehaladottak, hogy ne fogadnék meg egy-egy jó ötletet.
(Igen, a használat közbeni értesítés miatt lesz benne a rezgő motor. Az már csak hab lenne a tortán, ha végre rájönnék, hogy milyen infót ad a játék a gépnek/kontrollernek, amikor rezgésre kényszeríti. Akkor még arra is lehetne írni valamit.)
Szerk: Az értesítőt elsősorban azért álmodtam meg, mert speciel én amikor tanulok, mindig elkezd járni az agyam, hogy mi van, ha pont most jön az email a vizsgámról, vagy tesznek ki a fb csoportba valami fontosat. Ezért percenként nézem ezeket, és néha le is ragadok, mert "jjjééé milyen klassz képeket rakott fel ez", "jé milyen érdekes cikket rakott ki az". Így meg hatékonyan tudnék tanulni emailre várva is
-
Nagyon köszönöm, ilyen, és ehhez hasonló gondolatok forogtak bennem. Főleg azért is volt kérdéses bennem az elhelyezés, mert f.ngom sincs, hogy hol lesz eltakarva a legkevésbé használat közben.
Szeretnék rekonstruálható dokumentációt csinálni, meg fogod benne látni.
Rövid tömör spoiler, hogy be akarok építeni az egérbe egy mikrokontrollert, amivel könnyítem a benne elvégzendő feladatokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest