Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroneZ

aktív tag

Átfogó, összeszedett kis teszt. Tetszett.

Nekem is Mamba van csak egyel korábbi -nem 4G- verzió. Szerintem életem végéig elkísér, feltéve ha az anyag amivel bevonták kitart addig. Éppen ettől tartok ugyan is a Diamodback-eknél és a Copperhead-nél is szépen levált az idő múlásával. Valamint a legelső generációs DB bal oldali mikrokapcsolója most készül megadni magát, erőkifejtés kell neki, hogy érzékelje. Nagyon remélem ezt már akkor felfedezték és a Mambánál már sikerült olyat beszerelni ami bírja az idők múlását. Viszont, a zsírosodást nem értem a gumiborítások mellett. Én nagy CoD és BF3 gamer vagyok, de nem tudom eddig még nem tapasztaltam, hogy koszosodna vagy zsírosodna. Nagyon izgulós vagy, hogy ennyire izzad a tenyered? :DDD Itt jegyezném meg, hogy valamelyik egeres topicban olvastam, sokan kijárkálnak 1-2 óránként szappannal kezet mosni, pont emiatt -és persze a csúszás elkerülése érdekében- bár a Razer egereinél ez nálam nem jelentkezik.

Jah még valami lemaradt, az Ouroboros-nál azért cseréltek oldalsó gombokat mert visszajelzések alapján az elődökben (értsd: Ouroboros előtt gyártott termékek) mikrokapcsolói a heves meccsek során igen gyorsan váltak hiperérzékennyé majd később ki is múltak. Ez nem rossz dolog mert így már nem elég hozzáérni a gombokhoz amik már teszik is a dolgukat hanem kell egy kis erő is. Nekem is sokszor feltűnt, hogy szerencsétlen vissza gomb mit kaphat mikor valakit eszeveszett erővel akarok lekéselni (nekem erre van beállítva a melee funkció a játékokban). Szerintem velünk született tulajdonság, hogy "ha a W-t erősebben nyomod gyorsabban megy az autó" effektus és ez itt is jelen van.

Új hozzászólás Aktív témák