Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
válasz
hallerlaller #124 üzenetére
Wpre mar reg van
es nativan tamogatja, ja es nem beta
-
Naughty9011
tag
válasz
beloadjoker #118 üzenetére
Kamerás cikk nem androidos
-
Naughty9011
tag
Ezt a videót ajánlom azoknak akik kételkednek a Lumia kamerájának a képességeiben
http://www.youtube.com/watch?v=BAsKY2BKumY
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #113 üzenetére
hogy erted lollipop 1+1?
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=GViDiRYvF5U
Itt egy video S5 vs 930, bootolason kivul mindenbe a 930 volt a gyorsabb.
de amig kerestem olyat lattam, hogy nexus 5be chrome bongeszon be volt allitva , a weplapok desktop feluletes betoltese, erre folyton a mobilos verziokat dobalta lumia 920hoz kepest ami szepen tette a dolgat ugy ahogyan azt beallitottak... Androidon ezek az extra featureok csak disznek vannak akkor??
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=Ni95OibD8S0 -
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #110 üzenetére
amit ide leirtal fele sem igaz... skypeon meg lumia kameran kivul sehol nem latsz(lattal) loadingot 930on, mostmar lumia cameran-sem lathatsz Denim ota, a telefonom koszoni szepen nem akad es rohadt gyors, tenyleg az zavar hogy nincs animacio amikor elforditod a kepernyot? akkor nincs is mirol beszeljunk, es az hogy kilepek a startal egy nagyobb jatekbol es beroccen kicsit a start animalasa , meg igyis 2x olyan gyorsan ki es visszalepek egy jatekba mint egy felso kategorias Android phone, es le teszteltuk nekem Ativ S-em volt akkor haveromnak meg LG G2 (ami szerintem a leggyorsabb androidos csodagep) es csak pislogott amikor minden jateknak gyorsabban beleptem
ennyit errol, de errol vannak tesztek is youtubeon megnezheted
+ a youtbe videokat lenyegesen gyorsabban toltotte be es tudtam bele tekerni szinten Ativ S-mel, mint G2n -
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #108 üzenetére
Biztos vagyok benne , hogy a 930nal nem gyorsabb egy felso kategorias Android es nem is stabilabb, tapasztalatbol irom, a rendszer meg androidos iranyt is vett, pl: Action centre, mappak, stb nemertem mi a rossz irany ebben
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #106 üzenetére
Igen, 3 eves 920ad volt ami azert nem egy mai csirke
viszont a supportjara nem panaszkodhatnal mert meg a win10 is jon ra, kivancsi leszek a oneplus one-od lesz-e támogatva 3+ evig....
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #103 üzenetére
Nem szeretnek vitákba bonyolodni, leirtam szépen feljebb volt Nexus 5som nemis olyan reg, nemkell tobbet, amire nekem kell egy telefon (kép, navi, böngészés, kis fb, skype, stabilitas) ebben a windows előnyösebb az androdnal es egyszerubb
Engem nem kell meggyozni , mert megneztem sajat magam
ellentetben veletek akik le betazzak a wpt anélkül , hogy hasznaltatok volna..(nem proba, hanem hasznalas belakva a rendszert)
-
Naughty9011
tag
válasz
Oppenheimer #101 üzenetére
Akkor olvasd el azt is
Amikor nekem kellett nem volt HERE androidra es most is csak egy BETA van...
-
Naughty9011
tag
válasz
hallerlaller #99 üzenetére
meg soha nem futottam ebbe bele, 5-10 perces videokat(klippeket szoktam nezni) szoval nem zavaros, de basszus szalj mar le errol ez egy rohadt jo app ami nekem 1000et is megerne ha limitalna valamiben ki is fizetnem, de egy navis app ami androidra volt az 15000 HUF vagy tobb...
15000ert veszek lumia 520at full navival
http://olx.hu/hirdetes/nokia-lumia-520-gyari-fuggetlen-garancias-hibatlan-ID31l4x.html#6728d8b4c4 -
Naughty9011
tag
válasz
hallerlaller #97 üzenetére
Alatta a kiprobalassal addig hasznalod ameddig jol esik
-
Naughty9011
tag
válasz
hallerlaller #94 üzenetére
Ha kiveszik akkor ottse nincs, es nem , a mytube nem fizetos es nem veszik ki a storebol
-
Naughty9011
tag
-
Naughty9011
tag
"Akinek meg bármi gondja van, húzzon WP vagy iPhone vonalra, és ossza az észt ott!" szoval en ide nem irhatok, de ti irhatjatok wp ala h szar meg pisi szaracsembe stb.... androidosok nem birjak elfogadni ha valami jobb a robotnal barmiben is... siralmas nemis irok tobbet semmi ertelme
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #65 üzenetére
Errol beszelek enis , a Lumia cameraba minden egyhelyen van ergonomikusan, logikusan es pofon egyszeruen megcsinalva.
-
Naughty9011
tag
válasz
Quasi_modo #68 üzenetére
Nem, viszont ha wpn konnyebb akkor az nekem kevesebb ido.... Hidd el wpn rengeteg idot sporolsz androidhoz kepest
Nem akarok teriteni, velemenyt irok, sose irtam androidos topikba, de ha a droidosok oda jonnek szidni a wpt akkor enis kinyilvanithatom a velemenyem itt.
PEACE! -
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #80 üzenetére
Te látod egyáltalán amit leirsz? Na mindegy jóéjszakát
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #78 üzenetére
Mar bocs de en leirtam a tapasztalataimat , te meg elkezdtel happarezni hogx a 930 tol csak szabadultal mert egy szar stb , hat nem szar , inkabb a nexust neveznem szarnak a 930hoz viszonyitva, nekedis egeszsegedre.
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #76 üzenetére
Akkor most a droid 80 %kos reszesedese mind ilyen géniuszokbol áll mint amilyen te vagy, az nagyon jo lenne , de sajnos nagyon nincs igazad, szerintem aki wpt vesz az inkabb tudja , hogy mit vesz es miert mint a droidos (galaxys) felhasznalok akik a marketing aldozatok, es a irasodbol is kiderul , hogy hol áll a te ertelmi szinted... Akinek nem droidja van az hulye es pont. Gratula neked
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #73 üzenetére
de nagy a pofad ocskos, mintha a droidosok nem lennenek tele a wp topikban, te aztan nagy eszleny lehetsz es biztos urhajot vezetsz a szaros nexusoddal
jah aztan a biodroid meg pont rad illik, de csak laggolva biodroidolsz
Hagyuk mar a hulyesegeket , a wp hamarosan kiirtja az alsokategorias droidokat, szep lassan de biztosan
szerintem az emberek 80% kepeket keszit a telojaval, navigal + kozossegi halok videohivas, es nem azert mert csak ezt tud hanem erre van az okostelo, erre van szukseg-igenykis paprikajancsi
-
Naughty9011
tag
válasz
maximilian4 #71 üzenetére
Lumia 925om volt eladtam mert megrepesztettem a hatuljat+ be volt egve a kijelzoje , mert hasznaltan vettem, de ezt persze akinek eladtam nem vette eszre es meg igy is dragabban adtam el mint amennyiert vettem
A nexus 5ot meg azert vettem mert mindenhol android igy jo ugy jo snapi 800 stb az ilyen marketing dumak, es nem akartam meghalni , hogy nem probalom ki..... iphoneom is volt de az reg (3g) szoval iphonenal nem akarok hasonlitasokat tenni, habar a fonokomnek az iphone5s-et en kezeltem , nem jon be es hihetetlen de akadt mint a szar, betettem h installalja a tuneint aztan fel oraba telt, az apple is beta redszereket ad ki a Google is aztan javitjak oket ehez kepest a WP meg igen stabil, sosem voltak olyan problemaim h wifit nem kap vagy jelet , es en ezeket ki is hagynam, nekem bevalt a wp, akinek eddig beajanlottam azoknak is szoval en maradok ennel.
PEACE! -
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #63 üzenetére
a pofad lapos , az mar szemelyeskedesnek szamit(szerintem) meg annyit akartam, hogy a nexus 5 is jol ossze van rakva LGhez kepest, de a kameraja lofing, a hangszoroja kihangositva egyenlo a nullaval, kijelzoje szinten gyengebb minosegu mint a 930on , en nemtudom nallad milyen 930 volt , lehet valami kinai
beta applikaciok? nem mondanam beta appok Androidra vannak inkabb meg a kuszasag is arra jellemzo ez is egy szempont volt amiert eladtam, en a nexus 5ot a 925el helyeznem egy szintre, de meg azis verne mert nallam a navi sokat szamit , meg a kamera is + hangszoro, hogy halljam legalabb meg amikor hivnak , mert nexus 5el azis nehez volt, de nem vitatom ezt veled csak leirtam a velemenyem.... aztan az nem beta , hogy most kiadtak az apit es nemis irjak ra a kamera szoftverre???
-
Naughty9011
tag
válasz
s3nsitivity #57 üzenetére
jah igen, erdekes nekem semmi nem fagy, egyszer nem fagyott le a telom, de biztos ti jobban tudjatok, hogy nekem mi jo , leirtam volt NEXUS 5-om a legjobb droidos telo, a csucs 2 gb ram es nekem pont az hianyzott kamera es navi. Applikacio? mindenre van ami nekem kell.. skype instagram , fb whatsapp, mytube,olx,office, heredrive,zedge,translator, shazam,adobereader,BKK futar,ebay es egyiksem fagy , nemtudom mirol beszeltek, ellentetben a nexus 5el amire igen jo a leirasod
nem vagyok wp fan, csak jobban megerdemli a wp a fejlesztoket mint az android
Jah es ird mar le , hogy neked mire nincs applikaciod wpn.... erre nagyon kivancsi vagyok
-
Naughty9011
tag
Pontosan ezert szabadultam meg en az Android vilagtol ugy ahogy van, Nexus 5som popecul ment meg minden, de ahogy kellet valami mert elotte wp-m volt vagy nem volt vagy crashelt stb, aztan a legnagyobb gondom a navigacio volt ezert megis szabadultam tolle, toltottem ra egy csomot , meg android fan baratom kuldozgette az ilyen navigacios appokat de szartse ertek , vagy fizetosek voltak (1 hetig ingyen navigalt, aztan meg fizess) de ugy is akadtak ki stb, nekem wp utan az android bonyolultnak tunik sok felesleges csecsebecsevel widget stb , ezeket 5 percig elveztem es annyi, de vegig ereztem hogy nem stimmel valami, es sok dolog volt ami nem volt androidon es wpn igen , komolyan mondom androidon nincs egy normalis youtube kliens, a hivatalossal ha kilepsz mashova akkor bezarult, wpn a mytube millioszor osszecsomagolja az androidos youtubeot. Szoval en megvettem az aktualis csucsot az Androidbol es nem erzem azt , hogy en kenyelmesen tudnam hasznalni, ellentetben a wpvel, ami jo hogy nem csilli villi stb , de ott jo ahol kell es nemis olyan csunya meg unalmas ha van egy kis kreativitas benned, nah de mind1, mindenki azt vesz amit akar(vagy ami a havernak van)
PEACE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Napirajz könyv
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest