Új hozzászólás Aktív témák
-
sallai97
csendes tag
válasz
sallai97 #165 üzenetére
Végül le egyszerűsítettem a dolgot. Vettem egy 1TB-os Seagate 2.5-ös vinyót, és azt dugtam rá a tápos HUB-ra. Probléma mentes a dolog. A cikk alapján elkezdtem csinálni a dolgokat, persze jóval nehezebb volt, valamiért nem sikerült fel erőszakolni az arch linuxot még NOOB telepítővel sem. Így maradt a Raspbian.
A minidlna-t még finomítani kell, a transmission-nel akadtak sebességi problémák, de egy kis órajel emelés után elmúlt. A SAMBA az úgy ahogy van rossz, nem tudom miért, arra is rá kell nézzek. A másik probléma ami adódott az az hogy kint a nappaliban már vagy gyenge a wifi jel vagy maga a router nem bírja el(egyszerű TL-WR841N), de néhány percenként meg akad a film(7 GB,.MKV). Elképzelhető hogy erősebb router-re kell beruházzak
-
vjozsef
senior tag
válasz
sallai97 #157 üzenetére
Egyebkent most jut eszembe:
Miert nem veszel egy USB-s kulso, HDD racket, lecsupasztido hogy csak az elektronika maradjon es maris kesz. Van hozza 12V-os tapod, es egy USB-SATA atalakitod, ennyi. Tap a kulso taplalashoz kell, es akkor a 3,5"-os hdd is megy. Amugy USB 5V-.ot ad le, tehat a 3,5"-os hdd csak annyival nem fog menni. 2,5"-os hdd-nel van ra esely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest