- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sallai97
csendes tag
válasz
sallai97
üzenetére
Végül le egyszerűsítettem a dolgot. Vettem egy 1TB-os Seagate 2.5-ös vinyót, és azt dugtam rá a tápos HUB-ra. Probléma mentes a dolog. A cikk alapján elkezdtem csinálni a dolgokat, persze jóval nehezebb volt, valamiért nem sikerült fel erőszakolni az arch linuxot még NOOB telepítővel sem. Így maradt a Raspbian.

A minidlna-t még finomítani kell, a transmission-nel akadtak sebességi problémák, de egy kis órajel emelés után elmúlt. A SAMBA az úgy ahogy van rossz, nem tudom miért, arra is rá kell nézzek. A másik probléma ami adódott az az hogy kint a nappaliban már vagy gyenge a wifi jel vagy maga a router nem bírja el(egyszerű TL-WR841N), de néhány percenként meg akad a film(7 GB,.MKV). Elképzelhető hogy erősebb router-re kell beruházzak

-
válasz
sallai97
üzenetére
Egyebkent most jut eszembe:
Miert nem veszel egy USB-s kulso, HDD racket, lecsupasztido hogy csak az elektronika maradjon es maris kesz. Van hozza 12V-os tapod, es egy USB-SATA atalakitod, ennyi. Tap a kulso taplalashoz kell, es akkor a 3,5"-os hdd is megy. Amugy USB 5V-.ot ad le, tehat a 3,5"-os hdd csak annyival nem fog menni. 2,5"-os hdd-nel van ra esely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi