- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
-
Kronos3000
senior tag
Ki lehetne dolgozni egy értékelési rendszert ami nem lenne igazságtalan,mondjuk max 50%-ot módosítana a pontozáson.Nem állítom hogy ez az üdvözítő,ám lehet hogy ideje lenne elgondolkodni ennek a rendszernek a megreformálásán.Az is lehet hogy jól van minden így ahogy van.Pusztán azért kerestem rá és írtam javaslatot ide mert az utóbbi időben több alkalommal belefutottam "magas" rangú PH-s tudorokba akik számomra megdöbbentő tudatlanságról tettek tanúbizonyságot.Több ezres hozzászólásokkal....Elintézhetném egy vállrándítással,ám pont ennek az ellenkezője miatt kedvelem a PH-t.Régi tagoktól tanultam sokat,és kaptam olykor hathatós segítséget.Ezt a fajta pénzben nem mérhető bizalmi tőkét kellene szinten tartani.
-
Kronos3000
senior tag
Nem ártana valami olyan rendszer,amivel lehetne a hozzászólásokat értékelni.Ez aztán fel is le is befolyással lenne a pontozásra.Persze csak a szakmai résznél volna értelme.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest