- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Már csak az a kérdés, hogy az Antutu számokon túl, a valóságban hogyan bizonyít a két SOC?
Gondolok itt arra, hogy a Mediateket korábban leszólták a GPS miatt, azonban a korábbi Redmi1 telefonnak a snapdragonos változatáról is olvasni rosszakat a fórumában, mint pl. melegedés. Persze, nem tudom, hogy normál használatban melegszik-e, vagy folyamatosan Asphalt8-azik-e rajta valaki?
Nekem most MTK6589-es telefonom van (Lenovo S750), és a GPS vevő gyalogos módban tényleg tud érdekeseket. Autóban, motoron semmi baj vele, mert ott van távolság a két mérési pont között, is kiegyenlítődik, de ha gyalog megyek valahova, és a zsebemben a telefon, akkor igencsak retteneteset rögzít. Bóklászok az útközepén, beugrok a házakba, négysávos úton összevissza cikázok
[link] -
atee_13
őstag
Kb két éve vettem egy ZTE V970 et ha jól emlékszem akkor 126 dollár volt, annak is volt háttérvilágítása. Persze meg lehet élni anélkül, mint sok más minden nélkül is, de azért ne visszafelé haladjon már a "fejlődés".
És ha sötétben kioldod a képernyőzárat akkor is felvillannak a gombok ami szerintem jó és könnyen hozzászokik az ember.
De lassan az lesz a tendencia, hogy a 200+ dolláros telefonokban lehet majd elvárni 3 db filléres ledet.Mindemellett biztosan jó a készülék erősen ezen gondolkodom, csak kicsit hiánypontnak érzem, hogy pont ezen spórolnak.
-
-
ORCA58
addikt
Nem értem miért olyan fontos a háttérvilágítás. A Huawei telómon van, de csak akkor kapcsol be egy rövid időre, ha hozzáértem. Magyarul sötétben szintén vakon kell eltalálni. Ha mellényúltam utólag láthatom.
Egyébként nem olyan nehéz 3 gomb helyét fejben tartani szerintem.
-
atee_13
őstag
Itt már van háttérvilágítás a gomboknak?
-
Wildpath
tag
Edigitálnál már előrendelhető az 1GB os modell 60k Huf-ért
[link] -
Vanka
tag
Elég lassan jön
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #75 üzenetére
Avval fozott ami volt. Milyen kepeket tegyen be, ha ilyen keszuleket kapott?
Lassan de biztosan haladunk a Jiayu minoseg fele..
1 olcso kis kijelzos, egy olcso note, es egy premium modell kellene semmi mas, akkor az SW fejlesztessel sem maradnanak le. Ez sem tetszik, mondjuk nem zavarna, ha normalisan firssitenenek, de nem. Az MTK-s Hongmi mar hany honapja is nem kapott semmit? 4.2 hurra. Kenjek az igereteiket a hajukra. -
Hát jah...
Először még nem volt kinn a teszt (vagy csak nem találtam), csak a tesztképek. Össze is vetettem gyorsan az 1S-sel, és hatalmas csalódás volt... Aztán néztem a cikket, hogy kamerahibás.
Azt nem értem az oldalban, hogy miért tette bele egy hibás kamerával szerelt készülék tesztképeit az összehasonlítójába? Így, aki náluk nézi a teszteket, mielőtt vásárol, esetleg nem veszi meg a Redmi 2-t, mert ilyen rossz képeket készít...
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Ez am a jo reklam. Rohej, hogy legalabb erre nem tudnak figyelni, hogy amit kiadnak tesztre jo keszulek legyen.
-
-
adabra
senior tag
Itt egy alapos (angol nyelvű) teszt. Sajnos még csak az 1GB RAM-os modell, de már így is dicsérik.
A frissített verzió tényleg remek középkategóriás telefonnak ígérkezik. -
Logeeen
senior tag
Vajon 2 simes változat is lesz belőle?
-
-
-
Terentius
őstag
Hát inkább megvárom mit gurítanak az új MTK procik a valóságban.Jiayu S3 mondjuk.Ez a snap 410 nekem gyenge.
-
-
gallacs
újonc
Hát ezt muszáj lesz megvenni. Eddig nagyon egy lenovo k3-at akartam, de ez a 2Gb rammal most üti azt is. Remélem azért 65 ezer fölé nem ugrik az ára.
-
tiv83us
veterán
Legyetek szivesek abbahagyni a flameleset es az offolast a topikban. (Akinek inge...). Thx!
-
attilav2
őstag
Ez nagyon jó hír, lehet hogy váltok rá. Így már azért más a leányzó fekvése. Gondolom azért a 2gb nak megkérik az árát, de talán még így is jutányos lesz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Egy ZTE-nél mi nem lő szebb képet? Talán egy kavicsnál jobbakat csinál, de csak jó fényviszonyok közt
-
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon jó lesz ez a sorozat, viszont az előző széria memóriagondjai miatt inkább a nagyobb tárhellyel szerelt változatot venném, még ha kicsit drágább is lesz.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Honnan tudod? Persze a 8 megapixel ránézésre korrekt, az más kérdés hogy milyen képeket rögzít vele.
Én mondjuk a Nokia/Microsoft kicsit zajos képeit szeretem és kb. csak azok tetszenek, az összes többi gyártó gusztustalanul szétmossa a részleteket. Persze, ha lekicsinyítem a képet 1 MP-re akkor már nincs különbség, de ha elkezd nagyítani az ember ez a - ha jól emlékszem Bog nevezte így - őszinte zaj sokkal jobb mintha egyre homályosabb mosást kapnánk.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Végre! Valami elérhető árú 2GB-s telefont kerestem, eddig pont emiatt nem jött számításba a Redmi 2.
Remélem, nemsokára befut a Meizu K52 is, aztán győzzön a jobbik. -
nemlehet
őstag
Uhh. Ez aztán tényleg a kompromisszum mentes telefon. Jojó persze tudom S800 meg QHD alatt nincs élet, de ebben már tényleg nem lehet belekötni.
Ha nagyon nagyon kukacos akarok lenni akkor az aksi lehetne nagyobb, de igazából a sima Hongmi 2000 mAh aksija se rossz, 1 nap ha törik ha szakad megvan, innentől meg átlagembernek bőven jó. Szerintem cserélni is fogom a MTK Hongmimat erre, azt meg megörökli valaki a családból. -
-
thiclyoon
aktív tag
Redmi 2 az alant látható Redmi 1s-hez képest csak kisebb ráncfelvarrást kapott, hiszen továbbra is 4,7 hüvelykes HD kijelővel, 8 megapixeles fő kamerával, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel érkezik.
Redmi 2 rövidesen 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel lesz elérhető
már javítottak rajta:
Redmi 2 az alant látható Redmi 1s-hez képest csak kisebb ráncfelvarrást kapott, hiszen 4,7 hüvelykes HD kijelővel, 8 megapixeles fő kamerával, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel érkezett.az 1. esetben a redmi 2-re írták hogy 1/8, míg a javítottban a redmi 1s-re
-
törölt tag
Így már tetszetősebb, várom már a hazai árat. Mondjuk a kamera kérdéses, de erre is van ma már megoldás.
-
-
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Igazából annyi volt, hogy az első ROM-okban nem ment, lehet ez volt az oka, hogy a Redmi Note Snap verziója csak single-sim lett.
A Redmi 1s-ben is olyan volt, hogy a Telenoros sim kártyákkal volt valami gubanc / authentikációs hiba leginkább /
Szóval ez később megoldódott.
-
janeszgol
félisten
Én tavaly nyáron nézegettem a Redmi 1S-t, de volt valami kavarás a simekkel (ledobálta a hálózatot a második sim), akkor hagytam. Nem tudom azóta megoldódott-e a probléma, vagy mi volt a háttere, emiatt nem is foglalnék állást. (Majd Duliee megírja.)
Viszont Redmi 1s és a Redmi 2 veszettül szép telefonok. Engem az LG BL20-ra emlékeztetnek.
-
adabra
senior tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Mindkét említett modell túl nagy (széles), legalábbis nekem ezek nem alternatívái a redmi 2 -nek.
Méretben talán a Samsung A3, de az még drágább és kisebb a felbontása...
Vagy Moto X (2013-as), de az is drágább és kifutó modell. -
-
A 8 giga belső hely nekem nem volt kevés, de az 1 giga memória igen.
Az, hogy ezzel a belső hely is duplázódott, csak hab a tortán.adabra:
De. Hazai forgalmazású Honor 3C, illetve kínai beszerzésű ZTE V5.
Lejjebb megy az az ár hamarosan. Legalábbis remélem.Crytek:
Ennek a sima V5 az ellenfele. A V5 Max a Note ellenfele szerintem. -
zdanee
őstag
No, ebbe tényleg nem lehet belekötni! Hajrá!
-
adabra
senior tag
"...napi árfolyamon nagyjából 31 000 forintos áron bejelentett Redmi 2..."
Itthon épp 2x ennyibe kerül. Tudom: vám, áfa, extraprofit.Szerintem ez az új, combosabb verzió 75-80 kHUF lesz itthon; ugyanis nem nagyon van konkurencia hasonló méretben és felszereltséggel.
-
thiclyoon
aktív tag
Redmi 2 az alant látható Redmi 1s-hez képest csak kisebb ráncfelvarrást kapott, hiszen továbbra is 4,7 hüvelykes HD kijelővel, 8 megapixeles fő kamerával, 1 GB RAM-mal és 8 GB belső tárhellyel érkezik.
Redmi 2 rövidesen 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel lesz elérhető
-
Crytek
nagyúr
Na végre rájöttek hogy ilyen 1/8-as putri már a kutyának se kell.
-
tothmaxy182
őstag
Az asszonynak kéne vennem egy ilyet. Kíváncsi vagyok mennyit dob az árán a megduplázott RAM és tárhely. Ha sokat, akkor marad az 1 gigás verzió, neki úgyis mindegy.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy 2 GB RAM-mal szerelt verzióra lecserélném az 1S-t, ha hasonlóan jó árazást kapna. Ebből is lesz MTK-s kiadás?
-
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
1GB-os Redmi 2-es is jó áron van relatíve, szóval minden esély megvan rá.
-
-
Potzee
addikt
Nagyon várom! Az 1GB-os változatba még nem mertem beleugrani, de ezt bevállalnám..az előd modellnek is a kevés ramot és a memóriakezelést rótták fel hátrányaként, de a 2GB ram - úgy gondolom - egy átlag (nem gamer) usernek hosszabb távra is elég. Már csak az ára kérdéses.
-
És így lett a piac egyik legjobb ajánlata
Na azért érezhető nyomás volt, a konkurensek is erősen tolták a mércét. ZTE V5 Redbull
Sajnos bánatomra a Lenovonak nincs épkézláb ajánlata ebben az árszegmensben.
-
lexter00
őstag
Nekem a Xiaomi az egyetlen alternatíva droid fronton,ha váltani fogok és ha akkor nem lesz vmi jó Lumia akkor Xiaomi lesz belőle.Csak ez a nagy mennyiségi ugrás(elképesztő mennyiségü telefonokat adnak el) ne menjen a minőség rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Haditechnika, harcászat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest