- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
egyértelmű mit várnánk el...
ha a gépházra ráhajtana egy tank a lánctalpával, akkor az utóbbiból törjön ki egy darab, a gépház esetében meg a fényezés se karcolódjon már meg...ennyi, nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne megcsinálni, csak spórolnak a gyártók...
... oké-oké tudom .. fáradt vagyok, megyek aludni
...
-
DraXoN
addikt
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Tény.. üresen volt némi "nyeklése" R5nek.. én is észrevettem...
De "korához képest" masszív azon az áron amennyiért adják manapság... ez egy "sajnos" pont, de örömmel fogadom azon házak listáját amik nem ilyenek... (anno régi 2000 elején vett Codegen 8011 házam sok mai háznál stabilabb, 1mm-es oldallemezek, és ugyan 1mm-es váz is, de az meghajlítottan a szélein, így kb duplájának számít.. az is eléggé nehéz darab)De hát tudjuk, a régiekben mindig több volt az anyag, a mai autók is már csak "műanyagok" nem fém és króm mint a 60-as évekbeliek... (ha van is rajtuk króm még az is műanyagon van, nem fémen).
Ásványvizes üvegek palackjai is időről-időre vékonyabbá vállnak.. mikor megfogod az újat "huh de vékony" érzésed lesz, és hogy ennél vékonyabb már "zacskó" lenne... de eltelik pár év és jön a még vékonyabb de még palack "üveges" víz...Kíváncsi vagyok mi lesz 30 év múlva... majd lesznek "zacskós" házak? Vagy olyanok ami csak keret, és egy bőr/műanyag/vászon van ráfeszítve (mint egy velorex)? ... (wow .. most eszembe jutott, ez jó modding kiindulási alap egy modding showra
)
-
DraXoN
addikt
válasz
#72042496 #11 üzenetére
már lian li is vékony?
Úgy 10 éve volt egyhez szerencsém, az valami monstrum volt, üresben is vagy 15 kiló... (haver gépét építettük át "modernizáltuk" akkoriban). Fogalmam sincs már melyik modelljük volt (jó nagy a földtől kb. az asztallapig felért).. Azóta már más háza van, kellett neki usb3.Egyébként define R5 is amim van, oldallap nélkül, főleg ha a merevlemez kereteket is kiszedem "nyeklik" kicsit. De szerintem a legtöbb ház ilyen. De hiába volna vastagabb lemezből, akkor is ilyen maradna (ha mindenütt egységesen vastagabb lemezre állnának át). Bár nem tudom eldönteni, hogy "rugalmas" kicsit a keret segít vagy inkább rosszabbá teszi az esetleges rezonancia elvezetést.
-
DraXoN
addikt
Ez a type-c panel eddig ha jól tudom külön volt megvehető, akkor mostantól alapból a csomag része.. Jó az...
Jó dolog, hogy minden alkatrész kapható külön a házaikhoz a saját webshopjukban.
Nem rég szereztem be egy R5öst, nekem tetszik.. valahol "középtájon" vannak a házaik az olcsó vékony gagyik és a nagyon drága, nagyon prémium(?) termékek között... Talán árban is középtájon vannak, bár inkább kicsit felfelé igazodva...
relatív okos megoldások vannak bennük, bár vannak "buta" olcsósítások, a lemez vastagság tényleg lehetne kicsit vastagabb, bár nem ugrálni kell rajtuk, az R5 nem rezonál, bár annak vannak hangcsillapításai.
Szerintem jók a házaik, erősen ajánlhatóak, csak csavarokat nem kell megtépni (bár azt számítógépben egyébként se). Ha a design tetszik, árba belefér és méretben is megfelel, akkor érdemes elgondolkodni rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- GTA V
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest