- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a type-c panel eddig ha jól tudom külön volt megvehető, akkor mostantól alapból a csomag része.. Jó az...
Jó dolog, hogy minden alkatrész kapható külön a házaikhoz a saját webshopjukban.
Nem rég szereztem be egy R5öst, nekem tetszik.. valahol "középtájon" vannak a házaik az olcsó vékony gagyik és a nagyon drága, nagyon prémium(?) termékek között... Talán árban is középtájon vannak, bár inkább kicsit felfelé igazodva...
relatív okos megoldások vannak bennük, bár vannak "buta" olcsósítások, a lemez vastagság tényleg lehetne kicsit vastagabb, bár nem ugrálni kell rajtuk, az R5 nem rezonál, bár annak vannak hangcsillapításai.
Szerintem jók a házaik, erősen ajánlhatóak, csak csavarokat nem kell megtépni (bár azt számítógépben egyébként se). Ha a design tetszik, árba belefér és méretben is megfelel, akkor érdemes elgondolkodni rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest