- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
nem kell évekig kitenni.
Csak kotyvasztani kell egy löttyöt, leöntöm vele a vasat, és kész is. Kb 2 nap, és tiszta rozsda az egész. Simson sárvédőn jól teljesített. Már a terv megvan, hogy nagyjából hogy néz ki. Azt nem tudom, hogy a rendes rozsdát mivel lehetne lekezelni, hogy a szobámba ne hulljon a rozsdapor. Lakkozni ugye nem lehet, mert azt lerrúgja. -
guftabi96
addikt
Hát, ha adsz pár tanácsot, akkor azt megköszönöm, bár nekem nem kellene annyit festeni, mert nekem még mindig egy Rat Style mod az álmom, már gondolkoztam is rajta, hogy hogy kellene. Lehet télen beszerezek valami régebbi gépházat, és kicsit átszabom
A lelkesedés az megvan hozzá, kérdés, hogy összejön-e úgy, ahogy én akarom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged