- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Köszönöm a segítőkészséged!
Nos mire nem jó az ha az ember beteg, és nem a melóhelyen tölti szinte az egész napját.Azt persze tudtam hogy leállították a gyártást meg hogy a presztizskérdés mozgatta őket, de hogy ennyire.... Hiába no az nV nem hazudtolja meg magát. Látszik hogy nagyon sok pénzük van és hogy megtartsák az elsőségüket ilyenekre is képesek.
-
Giot
addikt
Okés kösz! Most már nem ködös a látásom ez ügyben. Egyébként ez a PCI-SIG minősítés olyasmi mint az autós szférában az Euro5-ös besorolás? Vagy valami hasonpaci?
"GTX 295-höz hasonlóan előre ki kell kalkulálni a megengedhető veszteséget, aztán leállítani a termék gyártását." Nem mondod hogy ez ilyen tervszerűen történtVagyis tudták hogy veszteséges lesz a gyártása és csak a presztizs miatt csinálták.
-
zack
nagyúr
Sajnos...
Van róla infód hogy a 2 nyákos GTX295 és az egy nyákos rev.2-es között mi a különbség a belsőt tekintve? Azt tudom hogy a rev.2 nincs HDMI port, módosult a hűtés is, de a teljesítmény is gondolom változott valamennyit.
Mivel a Fermi rohadt drága lesz, lehet beszámíttatom a 4890-et egy rev.2-es 295-be. Úgyis csak Crysis-hoz kell. -
Gaboman
nagyúr
Így van,esetenként azért is szerepelt nálatok rosszabbul.
Bár én azt mondom hogy 8xAA társaságában DX9 és DX10ben összességében még mindig ütősebb mint a másik két kártya.
Váltott róla több emberke is 5870 és 295re de nem tapasztaltok változást.
De abba is hagyom nem ide való téma,elnézést hogy más témáról beszéltem. -
guestavfl
csendes tag
Nem nagyon foglalkoztam a professzionális kártyák piacával tehát lehet hülyeséget írok de amennyire én tudom architektúrálisan teljesen a desktop gpuk adják a felépítésüket, bár sokat számít a szoftveres támogatás és az egyéb képességei a kártyának de a nyers ereje a gpunak hosszú távon azért döntő lehet (bár abban (Teraflopsban) régóta elvileg sokkal jobban áll az ATI..szóval lehet mégsem érdekes annyira), vagyis ha komolyan ráfekszik erre a szegmenre is az ATI akkor elúszhat a nyereség.... a Tegra helyzete valóban rózsásnak tűnik, szóval azért szerintem eléggé meghatározó lehet a fermi a cég jövőjével kapcsolatban.
-
tome.jr
addikt
A kereskedő hivatalosan soha nem fog olyat közölni veled, hogy xy kártya szar ne vegyél olyat. Saját bizniszét rontaná vele, illetve ilyet be sem mer vállalni a gyártóval szemben amíg nincs hivatalos visszahívása a terméknek. Viszont ha bemész a mezei garis ügyintézőhöz aki nem a hivatalos kereskedői álláspontot mondja mert esetleg nem is ismeri azt akkor lehet meglepődnél mennyire is ajánlott egyik vagy másik kártya.
-
Egon
nagyúr
Köszi.
Kár hogy nincs több szegmensre bontva az eladás: 200 dollár alatt nem is kapsz normális vga-t, de azért nem mindegy, hogy mondjuk 220 vagy éppen 720 dodóért veszel... Lehetne egy 500 dollár feletti kategória.
Ha tippelni kellett volna, én max. tízezer, esetleg néhány tízezer kártyát mondtam volna.
Amúgy ezek az adatok az AMD-re vonatkoznak? Ha igen, nV-ről vannak hasonló adataid? -
Ottoka
őstag
Ausztria, több bolt listájában keres: [link] még listába sincs
DiTech bolthálózat, 13 boltjuk (különböző városokban, ott a lista) mindenütt 0 darab [link] pár helyen 3 napot írnak, de csak a sapphire van a listában, ami magyarhonba is jött, pár napja mikor először irtam erről 3-4 hét volt....
Németország bolthálózat, huszoniksz bolt kül. városokban, 6 termék listában, várakozás 3 hét [link]
Ipon: listába sincs
Hardverker: holnap jön pár asus!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KirályJa RI/OS ugyanazt irta mint én tegnap tegnapelőtt. Szépen kezd szállingózni az új gyártás, az első széria "bukta" meg a feledés homályába merül...
CriticalHit: nekem egy gigabyte volt rossz, 3D-s alkalmazásoktól egyből fagyott a gép, tegnap kaptam újat. Másnál 2 asus is elszállt, rengetegnek zörgött a ventilátora, bővebben az 5970-es topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Windows 11
- Filmvilág
- EAFC 25
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest