- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Lenne egy kérdésem hozzád-ami egyáltalán nem kapcsolódik a topik témájához. De mégis megkérdezem, Na szóval, a 3870-es ATI kártyám kb. 1 hónapja hónapja hogy behalt, szintén úgy viselkedik ahogy a te 9800PRO vga-d. Csak nekem függőleges színes csíkok, meg iszonyú ronda textúrák jelennek meg . A kérdésem a következő:
A gariztatás szempontjából számít e valamit az hogy a TV-out bemenet elég rendesen fel van sértve? (sajna másképp nem ment volna rá a CM hűtés)
Átveszik e így egyáltalán, vagy elküldenek a picsába? -
Dany007
veterán
Azért mert húzva van a kártya még nem feltétlenül kell egyből / vagy rövid időn belül behalnia.
Nekem eddig az összes VGA-m húzva volt. Általában addig, amíg még bírta stabilan, tehát nem sajnáltam...
Eddig egyetlen egy halálozott el, a legutóbbi 8800GTS ~ 3 év után. De voltaképp 3 éven át ~ 30%-kal volt túlhúzva. A gpu, a memória a shadder minden amit csak lehetett...
Persze kapott plusz hűtést is bőven...
Aztán 3 év után kipurcant. Akkor már kb csak 15 ezret ért. 28 ért vettem egy jobbat, ami alapon ~ 15-20%-kal jobb....
Szal nem volt nagy érvágás. Persze, ha nem romlik el, akkor még ennyit se adtam volna ki VGA-ra, de mint írtam értékben nemsokat veszítettem.Szegény 8800-as az idők alatt teljesen befeketedett a hátlapi panelja... Ez érdekes, mert a szenzor szerint 50-62 fok fölé nem ment terhelés alatt se, a hátlap fényes alu színe szó szerint koromfekete volt... na mind1...
-
sniper elite
senior tag
Hát pedig elhiheted hogy gáz van velük, én nem úgy olvastam hanem tapasztaltam a saját bőrömön, tudom nem hiszed pedig így van. Most kapok holnap egy Sapphire 5970 OC karit, mert eddig kettő Asus-al próbálkoztam, és mindegyik elég rövid időn belül meghalt. Szóval az hogy csak ritkán van belőlük gyári hibás már itt nem stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest