- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Úgy néz ki, maradt a drágább.
Egyébként igen, mindegy lett volna, hogy melyiket veszed. Biztos máshonnét másolták a specifikációt, vagy már fáradt volt az ipse és nem írta be, lényegtelen. Rákötheted a TV-dre, menni fog. Ha a képet torzan teszi ki, akkor a Catalyst mélyén lesz egy skála, azt kell 100%-ra húzni. Előfordul ez a malőr, cimborám pl. egy hetet szopott a 4890-nel, mire rájött, hogy csak ennyi a gond. -
rocket
nagyúr
"a driver fejlesztő csapat 3/4ét dobták"
Ilyen nem tortent, sot hizott azota a Catalyst csapata.
"nem képes 100%-os drivereket kihozni mert vmi apróság mindig van aminek nem kéne."
Nekem semmi gondom a driverekkel.
"+ tegye fel az a kezét aki amióta csak AMD VGA-ja van soha nem félt, hogy omg vajon a következő új game-el nem e lesz vmi driver gebasz..."
Feltettem a kezem, bar valoszinuleg nem latod
"Na most ezek tudatában szerintem valaki igenis jogosan mondja azt hogy "de a fenébe is az AMD miért nem képes ugyanúgy szemrebbenés nélkül lepénzelni fejlesztőket?"
Nincs mibol.
"Miért nem vezet be végre valami ütőképesebb, a fejlesztők számára vonzóbb fizikai feature-t mint a PX"
Eppen ezen munkalkodnak, csak jo ATi szokas szerint elaludtak a rajtnal.
"kérdésre a válasz kezdetekben azt hitem, hogy az hogy nincs rá elég jövedelme... na de tudván, hogy ez nem igaz mert oly sokan mondták már, hogy az AMD piac vezető ami igaz is etc. akkor mégis csak kell hogy legyen rá pénze... csak vmiért cseszik ezekre többet költeni."
DX11 kartyak kozott piacvezeto, sot 100%-os piaci reszesedesuk van
Ezen kivul max. a zsinorban legtobb negyedevet veszteseggel zaro cegek versenyeben piacvezetok. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ezeket meg honnan vetted?
A Fermi nem GPU-nak készül, hanem általános számítások gyorsítására, eszük ágában sincs az AMD-vel kakaskodni, már évek óta nem fejlesztenek gamer GPU-t, kb. a G80 volt az utolsó komolyabb erőfeszítésük ezen a téren.
Szerk.: Az Intelnek próbálnak nekimenni, majd meglátjuk mekkora sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest