- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Jah, valamit én is hallottam erről. Asszem Katt777 mondta egy VGA topicban.
De most mi ez már megint?
Az Ati kijött a Dx11-es kártyával, az NV meg ennyire lemaradt ilyen téren? Vagy ki akarják használni a Dx10-et? Egyáltalán ki van az már használva rendesen? Mert ha elterjed ez a Dx11, amire szerintem még várni kell, akkor az NV-nek nagyon bele kell húznia... Most olvastam v.hol, hogy az új kártyái megjelenése jövő januárra tolódott.. :s Kezdek én is elpártolni az Nvidiától... De még van pár évem az új VGA-ig... : ) -
Dany007
veterán
válasz
Sasal1ty #146 üzenetére
Hehe. Nem akarom teleoffolni a topicot, de azért illő válaszolni.
Szóval, a helyzet nem olyan súlyos, mint a linkelt videó mutatja.
Nekem nem élmény az, ha az adott játékban állandóan állítgatni, tesztelni kell a megfelelő beállítást, hogy egyáltalán elfusson 40-50fps-sel a játék.
Nem látom értelmét, hogy 30-40-50 ezret adjak ki egy olyan kártyáért, amin éppen hogy, vagy csak össze-vissza állítgatással, grafika visszavétellel tudok játszani. Akkor az olyan, mintha a nagy szarból kisebbe lépnék. Jó-jó, valamivel jobb, meg megy is, de akkor sem az igazi. Elköltöttem egy rakat pénzt, de még akkor se kaptam érte tökéletes minőséget (grafikailag). Inkább kiadok érte többet, de akkor az legyen tuti. És így is volt. Még a Crysis is egész tűrhetően ment, igaz nem maxon, de azon kívül minden játéknál a maximális látványvilágot élvezhettem : )
Azon kívül munkára is jó, ugyanis a PS CS4 már használ hardveres gyorsítást. Így meló közben is kihasználom a kártyát.
Meg mint írtam, 4-5 évente veszek gépet, annyi idő alatt össze lehet spórolni mondjuk 300 ezret egy fullos gépre, mindamellett, hogy bizony a családomra, b.nőmre is költök rendesen.
Mondjuk ezt a gépet anno félig hitelből vettem. Júúj bizony hitel fúúj : ) Egyszerűen azért, mert nem akartam hirtelen elkölteni minden pénzemet. Inkább fizettem 2 évig a havi 10 ezer forintokat azt kész. Ennyit még akkor is ki tudtam fizetni (a számláimmal együtt), amikor pár hónapig munkanélküli voltam. Szóval annyira nem vész. -
Dany007
veterán
válasz
Sasal1ty #131 üzenetére
LoL... Én 2,5 éve 91 ezerért vettem kártyát a gépbe... A mai napig elmennek vele a dolgok egész szépen. Az akkori játékokat meg full HD-ben tudom nyomatni vele...
Ehhez persze hozzátartozik, hogy 4-5 évente veszek új gépet. Persze akkor teljesen újat és nem igazán érdekel, hogy mennyibe kerül. Persze anno megvehettem volna a 8800GTX-et is 130-ért, de ár / teljesítmény arányban az már nagyon gyengusz volt.
Szal nagyon v.színű, hogy a következő gépem vásárlásakor is 90+-t fogok költeni egy kártyára. És 50-60+-t egy CPU-ra.
-
Dany007
veterán
Na, amire én még kíváncsi lennék, hogy mit teljesít vajon Dx11-ben.
Mert még nem tudok olyan játékot ami akár a Dx10-10.1-et teljes mértékben kihasználná, nemhogy Dx11.
Ergo, amire a konkurens gyártó Dx11-es kártyái is kijönnek, plusz a Dx11-es játékok vajon fog-e érni bármit is ez a kártya? -
Dany007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32 üzenetére
Ez igaz, de érdemes lenne megnézni az árakat is majd ;)
Ettől függetlenül teljesítmény fogyasztás arányban nagyot üt az új ATI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest