- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Sztem nem elírás, úgy emlékszem minden specben ezt láttam, de nem tudom mit jelent pontosan
#81 Aggregátor: Én kárpótoltam magam nemrég egy szintén piros, szintén passzív heatpipe-os, de sajna csak 2600xt lélekkel megáldott MSI-vel
Ez legalább kicsi
3850 és 4670 után azért karcsúnak tűnt rendesen a tudása.
-
Chaser
legenda
A pcie sloton kívül még egy alatta lévő slotot foglal, magyarul 2 slotot.
#75 Aggregátor : Kivéve amikor nem
Piros zafír
De szerettem volna egy ilyet...
-
Chaser
legenda
GDDR4-en kívül sokkal faszább hűtés, natív HDMI, ramokon is bordák...ha nem is tuningol az 1xi user, a ramja akkor is 200mhz-cel gyorsabb a GDDR3-asnál, ha nem sokkal drágább, jó vétel. Az asus is kb ilyen hűtéssel bír, de azt nem lehet szabályozni, kimenetek ugyanezek, csak az GDDR3-as, és 4-es abból nem is lesz, asusnak nem szokása, ha nem lesz drágább mint az asus, akkor megéri, ha drágább, akkor meg kell várni a 40 nanos verziót...coming soon
-
Chaser
legenda
A sávszélesség a busz és a ram 1üttes sebességéből adódik, így mivel a busz sebességet nem lehet változtatni, a memóriával lehet ezt növelni. Megnézném 3000mhz-es ramokkal mit megy egy ilyen kártya
Na ilyet kellett volna alapból kiadni a zafírnak, most a kialakításra gondolok, gddr3-mal is jó lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest