Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
"még nforce2-m is. Az nem is megy normálisan passivban."
Ez alatt mégis mit értesz? Nem tuningolhatók passzívban? (Csak azért, mert nekem az nf2 ultra chipset passzív hűtéssel megy, és elég normálisnak tűnik. Bár még nem látta pszihológus...)
Jók egyébként ezek az AMD (ATI) chipsetek. Jobbak, mind az nVidia kreálmányai. Kár, hogy Intel procihoz már nem fejlesztenek.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
Kevés vagy, nekem nForce 1 óta csak nForce alaplapjaim voltak (na jó, volt két kitérő, ALi M1543C és SiS 745, meg vendégségben volt egy VIA KT880
)
Az nForce 4 Ultrám a HR-05-öt is felfűti, pedig egy gyári AMD cooler ventije van rajta 7V-on. -
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #45 üzenetére
most perpill 29 fok és a szoba 21 fokos kábé
nálunk nincs akkora melegség
25 fokos akkor volt amikor nem fűtötte alulról a radeon sis videókártyával amin még passziv borda sincs
ez gagyi duma másnak is ennyi, nem az én hőmérőm sz*r -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #38 üzenetére
Volt neked nF4? Vagy csak régen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest