- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Még egy utolsó off, aztán úgyis megyek aludni.
Bundás: ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Én általánosságban beszéltem az alaplapi hőmérők megbízhatatlanságáról. Semmit nem állítottam konkrétan arról, hogy az A8N mér e egyáltalán egy bizonyos hőmérsékletet. Nem ismerem a nevezett alaplapot. Csak felhívtam a figyelmed, hogy ezekben az alaplapi hőmérőkben _sokszor_ nem lehet megbízni. (Nem A8N specifikus.)
Jó éjt, és elnézést a topic szétoffolásáért.
-
Mackósajt
senior tag
-
Mackósajt
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
"még nforce2-m is. Az nem is megy normálisan passivban."
Ez alatt mégis mit értesz? Nem tuningolhatók passzívban? (Csak azért, mert nekem az nf2 ultra chipset passzív hűtéssel megy, és elég normálisnak tűnik. Bár még nem látta pszihológus...)
Jók egyébként ezek az AMD (ATI) chipsetek. Jobbak, mind az nVidia kreálmányai. Kár, hogy Intel procihoz már nem fejlesztenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest