- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Psion__
tag
Jó dolog, hogy nem dőlsz be a "hypenak". De a tényeknek nem érdemes ellentmondani. Mert ez így kicsit bután hat. Ha igazad lenne, akkor még mindíg DDR szimpla RAM csücsülne a gépünkbe (vagy inkább SD, minek az a sávszél
). Mostanra biztosan fantasztikus késeltetéseket produkálnának a gyártók...
-
__Psion__
tag
-
Bundás22
őstag
Volt 3db nF4U, 2db nF4SLI és egy nF4SLIx32 lapom, kicsit mellément a beszólásod hiszi a piszi, akkor nem ezt mondanád
olyat mondani h nem tudja mérni a hőmérsékletet
[link]ilyen a hűtője sztem nincs rajta borda, mindegy nem túl zajos
igen kár volt, én is abba szeretném hagyni, eddig és ne tovább!
mackósajt épp h neked adtam igazat
thrawn: biztos van rajta hőmérő, vagy megnézi az időjárásjelentést és ha kánikula van nagyobb adatot ad meg? vagy mi?ez képtelenség
-
Bundás22
őstag
[I]Ha passzív borda helyett inkább ventit használsz, gratulálok..gyári megoldás leszarom halk és hűvös
A hőmérsékletről pedig bárki számára nyílvánvaló hogy hibás.mások is ilyen eredményeket kapnak, mit okoskodsz, nyilvánvaló h nincs igazad
Egy 25W körül disszipáló chip nem deltaT=5°on fog üzemelni.van rajta egy venti
Az RD580 9Wot fogyaszt, emellett 2x16xPCIe sávot nyújt.lehet viszont hányszor is került többe? van nforce4 sli
A vinyókezelés nyűgjeit nem 1 vinyóval fogod megtapasztalni.
Hagyjuk, kár volt kifejteni..az aláírásod továbbra is kamukár volt kifejteni ezt a féligazságot egyetértek
ez az egész kamu, egy szava sem igaz
osztod az észt titokban kicserélnénk a lapodad eggyel sz*rabbra 3 hónapig fel se tűnne ha nem nézegetnéd az everestet, nincs jelentősége hogy milyen lapod van és milyen chiped, alig van eltérés, a tesztben le lett írva amit linkeltem hogy fasza kis chip, olcsó és jó nem halok bele, látható h kortársainál jobb a tesztben, előbb olvasd el utána okoskodj -
Bundás22
őstag
borda nélküli ventivel igen a chipen simán van egy venti semmi bordával, aktív hűtés
miért ezt honnan veszed? Honnan tudod h rossz a hőmérőm? Vagy az nvidia csalafinta hőmérőt tett bele? Ugyanmár! Lári-fári
nekem egy winyóm van és azt faxán kezeli és abszolút elégedett vok vele az A8n-e pedig árához képest nagyon jó, semmi gond nincsen vele
miben volt felüdülés? 28 fok helyett 26 fokos volt? 2X olyan gyors lett a géped? nem értem hisz teljesítményben nem az alaplap számít sőt semmit se dob rajta ha kicseréled
#42: kevesebbet fogyaszt hát ja lehet, ha az én gépem alaplapját kicserélnék egy deluxe alaplapra , amíg meg nem nézed az everestet észre sem veszed
zárt gépben persze
-
__Psion__
tag
Ez nem egészen igaz. A GDDR 4-es RAM-ok, magasabb késeltetéssel, de nagyobb órajelen üzemelhetnek.
Vagyis ha tuningolni akarod, messzebb jutsz ezekkel a modulokkal. lsd.
Persze gyári órajeleken valóban elenyésző (ha van egyáltalán) a különbség...ps.: eléggé "mutánsnak" tűnik ez a hűtés, bár lehet hogy baromi hatékony.
-
Bundás22
őstag
miért 3850 X2 512 rammal racionális lenne 60K-ért és verné a 88GTS 512-est
lehetne a 3870X2-es nyákja csak nem válogatott chippekkel kevesebb+olcsóbb ramokkal, talán kisebb hűtővel(kicsi fejlesztési költség)
ha az R670-es chip úgyis olyan olcsónem is kéne r700
csak vicc, de ha kiadnak ilyesmit vennék egyet
még mindig nem AllAMDs a géped, nFos chipes a lapodhagyjál már ezzel AMD CPU+GPU ami számít, egyébként az nforce4 ultra rohadtul nem fos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest