- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #168 üzenetére
Miért használna egy alapvetően játékokra kihegyezett fizikai API-t egy olyan program ami nem végez fizikával kapcsolatos számításokat, vagy ha igen, akkor biztos mások a modellezési és pontossági követelményei, mint amit a Physx nyújt? (Elvileg talán a physx is alkalmas lehetne akár professzionális fizikai modellezésre is, de szerintem a gyakorlatban senki se írt ilyen programot.) Egy Axis WM mellett egy Physx-es játék azért olyan, mint a Photoshop és a Paint.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #166 üzenetére
Elvileg azokat is lehetne hackelni, de kár vele vesződni.
A Physx fut CUDA alól, vagyis nem. A CUDA akkor fut, ha arra írt programot használsz. (akkor megkeresi a VGA eszközillesztővel feltelepült cuda.dll-t, és a CUDA megkeresi a hrdware-t, és akkor eléri a program). A CUDA egy HAL-t (Hardware Access/Acceleration Layer-t, hardware elérési/gyorsítási réteget) biztosít a programoknak.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72 #162 üzenetére
Wrapper szerintem már sosem lesz. De nekem sincsenek belső infóim, miután meglátta ennek a cikkemnek a rövidebb angol kivonatát szóba sem ált velem Regeneration (ő régebben azt állította, hogy ez lehetetlen, én meg belinkelgettem, hogy nem az, épp ott ahol kérdőrevonták őt hol tart a wrapper.
)
1: Szerintem nem, menni fog...
2: Szerintem jobb lenne 1 erősebb kártya, mint 2 kissebb, főleg SLI nélkül. A CUDA-s programok talán nem is tudnák egyszerre használni őket, csak ha SLI-ben lennének.
Nem lehetetlen dolog amúgy az SLI CF-es lapban. De nem tudom hogy kell, csak láttam már működni régen moddolt driverrel, meg állítólag X58-as "license lopással" is lehet valahogy újaban
3. számozatlan pontot nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest