- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sogron
tag
válasz
janos666 #122 üzenetére
Azért néztem ki ezt, mert itt a kari végén van a venti, és így nem fullad meg a hangkártyám felett, és ahogy néztem a 8600GT-k vagy átlógnak az alattuk lévő slotra(ba), vagy pedig a másik oldalon van a légkavarójuk.
A listában úgy néztem, hogy ami vastaggal van szedve, azok mellett van vmilyen kis kép is(sztem nVidia PhysX) ezek már nVidia féle PhysiX-et használnak, atöbbi pedig még Aegia féle PhysiX-et (szerintem
).
-
dezz
nagyúr
válasz
janos666 #103 üzenetére
Persze, világos. Mondjuk, PPU esetén több, mint fele fps-hez kevesebb, mint fele CPU terhelés járult. De mindegy, mert túl alacsony volt az fps. A fő problem az, hogy ott egy kártya számolta a fizikát és a képet is, így csak 24 fps-sel ment, de így is 80+% volt a CPU terhelés. Igaz, azt nem írták, milyen procival, illetve az a fluid demó elég "fizika-intenzív" lehet.
-
-
-
Enton
addikt
Én gondolkoztam egy sima 8800 GT-s AMD-s cpu-s fiziksz bemutatón, ilyen párosítással a lehetőségek hiányában nem igazán élhetek.
De lehet összedobom mégis, habár én az igazándiból arra akarok fényt deríteni hogy mennyire éri meg (jelenleg) ezekben és (esetleg majd, főleg UT3+ motoros játékokkal) más programokban a fiziksz használata, esetleg később bővíteni egy második (8500GT 8600GT) karival hogy dedikált fiziksz kártya is legyen!Viszont egy kicsit belenyultál a resetelgetésbe (gondolom én ez volt a baj), de ez a két kép nem csak a 8500GT órajelében különbözik:
Alap 8500 : [link] itt cpu:3.7GHz
Tuning 8500 : [link] Itt már alapot mutat a GPUz azaz cpu:2.7GHz
Lehet, hogy emiatt nem volt tényleges különbség???Az is vicces, hogy, hogy sikerült csak a Win legujabb verziójával rendes 1920*1200-es képet lőnöd, a többinél nagyobb a kép pár pixellel, ez egy érdekes dolog!
-
-
Xaels
félisten
Nekem teljes mértékben lejött minden
Amúgy meg tudlak érteni, hogy ilyen lett. Én is mindig totál be vagyok zsongva ha valami olyannak kezdek neki ami teljesen új számomra és ha az még valami egyedi/extrém dolog akkor meg pláne. Ha lenne időm, meg hátterem én is nekiesnék teszteket csinálgatni, számítógépeket építenék éjjel-nappal. Bár lehet már akkor is örülnék mint majom a farkának, hogyha olyan melót találnék a mostani helyett aminek van köze a PC-hez.
-
-
janos666
nagyúr
Segíthetnétek gondolkozni.
Ha a Windows 7 segítségével beláttuk hogy a rendelkezésre álló Vistához készült WDDM driverek képesek egyszerre futni akkor mostantól csakis egy biztosítékot kell keresnünk a Vistában ami mégse engedi elindítani a 2.-at.
Én hasraütésből úgy tippelek a Plug-And-Play Device Enumerator szolgáltatás dönt arról hogy zöld lámpát kap-e az eszköz az induláshoz. Mi lenne ha implantálnám a Vienna pnpenum dll-jeit Vistába?Vagy van jobb ötlet, esetleg ellenérv? Tipp hogy pontosan mely fileok kellenének? A pnpsetup.dll, PnPutil.exe, PNPXAssoc.dll, PNPXAssocPrx.dll, pnpui.dll csokor jól hangzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest