- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A képek valóbasz szerkesztve vannak, de csak vágtam belőlük, hozzá nem adtam. Mivel ki van terjesztve az asztalom mindkét GPU-ra így két windows asztalom is van különböző felbontásokkal, a print screen gomb megnyomása mindkettőt rögzíti abban a pozícióban ahogy én elhelyezem az asztalbővítményt. (ugyan az mintha 2 vagy 3 külön monitorom is lenne...) Tehát az 1920x1200-as elsődleges asztal mellé (vagy alá, fölé, ahova elhelyezem, de valahol lennie kell) mindíg beficcen egy csont üres (se ikonok, se starmenü, csak üres desktop háttér) második asztal is. Ezt igyekeztem levágni, hogy ne okozzon félreértést (mert én se látom soha azt az asztalt hacsak át nem váltom a monitor bemenetét, de nincs is ott semmi látnivaló, mert az a másodlagos asztal, oda csak akkor kerül ablak ha direkt áthúzom oda az elsődlegesről, nem akartam hogy a jobb felső sarokban ott ficegjen egy 800x600-as üres windows háttér, alatta meg kitöltő feketeség 1200 képpontig...) De úgy tűnik a paintnak nem mindíg sikerül a megfelelő szélességre vágni a képet.
A CPU mindíg 3,6Ghz-en ment, csak az ESIST és C1 Enchanced Halt engedélyezése miatt visszaveszi a szorzót 8-ról 6-ra mikor nincs eléggé terhelve a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Playstation Portal
- Kingston FURY Beast RGB 32GB DDR5 KF560C36BBEA-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest