Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

A képek valóbasz szerkesztve vannak, de csak vágtam belőlük, hozzá nem adtam. Mivel ki van terjesztve az asztalom mindkét GPU-ra így két windows asztalom is van különböző felbontásokkal, a print screen gomb megnyomása mindkettőt rögzíti abban a pozícióban ahogy én elhelyezem az asztalbővítményt. (ugyan az mintha 2 vagy 3 külön monitorom is lenne...) Tehát az 1920x1200-as elsődleges asztal mellé (vagy alá, fölé, ahova elhelyezem, de valahol lennie kell) mindíg beficcen egy csont üres (se ikonok, se starmenü, csak üres desktop háttér) második asztal is. Ezt igyekeztem levágni, hogy ne okozzon félreértést (mert én se látom soha azt az asztalt hacsak át nem váltom a monitor bemenetét, de nincs is ott semmi látnivaló, mert az a másodlagos asztal, oda csak akkor kerül ablak ha direkt áthúzom oda az elsődlegesről, nem akartam hogy a jobb felső sarokban ott ficegjen egy 800x600-as üres windows háttér, alatta meg kitöltő feketeség 1200 képpontig...) De úgy tűnik a paintnak nem mindíg sikerül a megfelelő szélességre vágni a képet.

A CPU mindíg 3,6Ghz-en ment, csak az ESIST és C1 Enchanced Halt engedélyezése miatt visszaveszi a szorzót 8-ról 6-ra mikor nincs eléggé terhelve a proci.

Új hozzászólás Aktív témák