Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
manutdzoli #33 üzenetére
Ami az előzések mellett szól,jól kell ismerni a pályát és az autót,féktávokon ha jó vagy elég jól meg tudsz érkezni az ellenfélre
Ez így van a legtöbb pályán, de van egynéhány városi zárt pálya, bukóterek nélkül, na én erre gondoltam, itt 2 kör kell ahhoz, hogy eloszoljon annyira a mezőny, hogy normálisan előzni lehessen, hogy megtudj érkezni féktávra és kifékezd, node az első két körben kiszámíthatatlan a többi jármű fékútja, sokszor szinte teljesen megállnak, mert annyira akadályozzák egymást. No én erre értem, hogy itt csak töréssel, koccolásokkal és durva bevágásokkal lehet előrébb jutni, mert ilyen pályákon nem elég 3 kör, legalább 5-6 kellene, persze állítani nem lehet.
Tehát hibapont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged