Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na igen. Abban a mondatban lehet van egy kis költői túlzás elismerem
De csak az érzékeltetés és a hatásosság kedvéért. Végülis a mellékelt grafikonon látszik, hogy közös volt az ősünk. mind a két faj hasonló területen, hasonló körülmények között élt, mégis a végkimenetel elég látványos különbésgeket hordoz. Viszont genetikailag csak egyetlen egy %-ot !
"Egyszer csak eszébe jutott, hogy milyen jó lenne egy darab fával agyonverni valami állatot...."
Igen, ez nagyon jó okfejtés
Főleg a Penry a végén.
De épp ezen van a hangsúly. Ha ilyen egyszerűnek mondható módon rájött az ember erre a dologra, akkor másik 5500 emlős faj közül mértnem volt képes egysem? És nem egy olyan faj volt még, akik hasonló környezetben, hasonló körülmények között, hasonló időben élt az előemberekkel, de nekik mégsem sikerült rájönni ilyesmire. -
Dany007
veterán
"Bizonyított tény, hogy az ember a csimpánzok fajából származik, valamikor nagyon régen, közös volt az ősünk. "
Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam. Elnézést. Amúgy a mellékelt ábrán egyértelműen látszik, hogy közös ősünk volt.
Amúgy én se azt írtam, hogy nincs életképtelenebb állat
Sőt, azt se írtam, hogy a gyüjtögető életmóddal nem lehet megélni. Dehogynem. Ezt csak példának hoztam fel, azonkívül ez mind még kevés lett volna az állatvilágból való kiemelkedésre. Csak ez volt a lényege annak a résznek. Meg persze a különbség érzékeltetése a mai, és az őskori életvitel között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest