- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én spec erre gondoltam:
"Persze tudom én, hogy a majmok, köztük a csimpánz is feletébb okos, értelmes faj. Kis időráfordítással sok dolgot meglehet tanítani nekik. Sőt, nemrég készítették az első felvételt olyan majomfajokról, amik saját maguk által készített eszközöket használnak! Mindenféle előzetes tanítás, vagy megfigyelés nélkül, a természetes élőhelyeiken a saját maga által készített eszközt használta. Azért ez nem semmi! Hurrá...
Azért ahhoz képest, hogy MI származunk tőlük eléggé le vannak maradva, nem?"Azt, hogy miért emelkedtünk ki a többi állat közül nem tudom. Én is gondolkodtam már rajta. Hallottam már teóriákat, de hogy mi igaz és mi nem

Tény, hogy az intelligenciája nélkül az ember nem lenne valami nagy szám. Bár tud fára mászni (ami nagy előny), viszont nem tudja jól emészteni a növényi táplálékot ami egy természetes fegyverzettel csekély mértékben ellátott élőlény esetében nem túl előnyös (vadászat, ragadozó életmód). Viszont régebben valószínűleg a növényevő életmód azért nem állt olyan mesze tőle (lsd gorilla).
Szerintem könnyedén eljuthatott idáig az ember. Az elején fákon élt, leveleket, gyümölcsöket, rovarokat, gyümölcsöket kajált. Sok ragadozótól védve volt a fákon. Egyszer csak eszébe jutott, hogy milyen jó lenne egy darab fával agyonverni valami állatot. Kipróbálta és bejött neki. Rájött mennyivel egyszerűbb naponta a fél órát zabálni mint egész nap rágcsálni a leveleket. Mivel csoportokban élt kevés állat merte megtámadni, főleg miután a felbőszült horda agyonverte pár társukat az évek folyamán. Miután már tudott magának fegyvereket kreálni nem volt akkor a szüksége a fák védelmére. Estére azért bebújt valami földbeásott vályog/faviskóba, hogy ne rágják le a lábát a mosómedvék másnap meg feltalálta a Penryn-t. Stb, stb. Nem olyan bonyolult ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mesterséges intelligencia topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmgyűjtés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest