- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beresjoco
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy LG 4X amin megpróbáltam frimwear-t frissiteni de csak szürke képernyő lett a vége.nem felyezi be 20 perc után sem.4szer próbáltam.Ötlet valkinek mi lehet a baj -
-Mosquito-
őstag
-
R2D20208
addikt
Gyere Trollkodni...
-
jooker82
nagyúr
Az LG által ajánlott egyszerű frissités:B2CAppSetup Ha szürke importból vásároltuk a készüléket,győződjünk meg róla,hogy melyik régióból származik a telefonunk,mert,ha ázsiai,arra a régióra frissiti és magyar nyelv nem lesz benne.Ez esetben csak a manuális frissités javasolt.A régiókódot,a Firmware list-ben a számok mellett találjuk(3 betű)pl. 55 HUN/HUNGARY Ez a kód a telefondoboz alján található.
-
jooker82
nagyúr
Ajánlott GSM üzletek:B-tel,Kápmegyer GSM, Euro GSM.
Szolgáltató.T-Mobile
Tesztek:Phonearena,Gsmarena,Technet,Mobilarena -
R2D20208
addikt
Elvállalja valaki a tulajdonságok / GYIK pontokat ? Ide lehetne berakni, én pedig a HSZ - be....Én meg szoftverfrissítés, root, esetleg kiszedhető appok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest