Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Kösz. Amúgy ezt nem címlapos írásnak terveztem. Vannak ennél jobb írások ott, nem rondítok közéjük ezzel
. Összeszedni nem akarom jobban, ahogy jött, úgy leírtam, s nekem megfelel így.rankesz: A proci jól szuperál, elégedett vagyok vele. A megvétele után 1,5 héttel újratelepítettem a Win7-et, s azóta atomstabilan fut a BC2
.Drenadar: Én pedig örülök, hogy nem a szakmámban dolgozom, hanem fémforgácsoló üzemben. Sosem tanultam CNC-ről meg gépészetről sem. Melóhelyen tanultam meg ill. tanulok folyamatosan
.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Összeszedni nem akarom jobban, ahogy jött, úgy leírtam, s nekem megfelel így.