- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meta
tag
Az árról természetesen csak tippeltem, nem tudhatom biztosan, de a GPS + QWERTY miatt szerintem fog ennyibe kerülni itthon HA megjelenik. Egyébként igaz hogy az ilyen eszközöknek a mobilitás a lényege, ezért nem is azt írtam hogy valami más kommunikációs szíbvány helyett miért nem wifi van benne. A hol lehet wifizni kérdésre pedig csak annyit mondok hogy számtalanszor volt már olyan hogy valamiért kellett valamit megnézni az utcán rögtön és akkor nagyon jól jött hogy találtam 20 méteren belül 2-3 "szabad" wifit. De ha már nem is olyan gyakori a free wifi akor pedig elég csak annyit mondani hogy előadásokon ha nem alszik az ember
-
Meta
tag
bakker itt mindenki teljes wifi lefedettségben él?Egyébként meg netelni, meg egyéb IM szolgáltatások mint pl msn... tudod, (atálag magyar) ember azt nézi hogy ha már kifizette a telefonért az x (x>=50k) összeget akkor ezen felül ne legyen túl sok költsége ha ki akarja használni a lehetőségeket. (QWERTY) Én sem vennék wifi nélkül QWERTY-s telefont mert minek? most smst be lehet pötyögni hagyományosan is, másért meg miért fizessek ha várok x órát és ott a net? Kicsit hülye felfogás az emberek között, de érthető szerintem.
-
Meta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest