- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Azt mindig is ki lehetett...
(Nem is emlékszem hány éve nem tömörítettem, pedig mbox-ot használok. Csinálja 150M-ként nálam, mert kevés nagy mellékletet kapok.)
Igazából ideális megoldás volt, ha elég nagy hely-visszanyerésre állítod, és akkor ritkábban akarta csinálni (az alapbeállítás elég kicsi volt). Viszont jól kellett beállítani a levelezési szokásoknak megfelelően, mert az mbox-fájl mérete amint elérte a 4GB-t, abban a pillanatban nem tudtál tovább semmilyen műveletet végezni vele – csak törölni és tömöríteni.
De a másik megoldás volt rá, ha mbox helyett maildir-re konfiguráltad a fiókot (most már elvileg tudsz is rá konvertálni végre), mert akkor a levél (kukából) törlése tényleges fájltörléssel jár, nem csak egy változó értékének módosításával. -
Ringman
félisten
ki lehet már kapcsolni benne hogy ne akarjon állandóan tömöríteni?
-
Rimuru
veterán
válasz
kazsmerlaca #48 üzenetére
-
btprg
senior tag
Tökéletesen egyetértek, ami a Windows 10-et illeti.
Úgy látom a jövőmet (az eddigi tisztán windows-os múltam fényében is), hogy valami linux a fő gépen, virtuális gépben futtatva Windows XP ilyen Microsoft Office és társainak, meg 1-2 régebbi gép régebbi Windows-okkal a régi játékoknak (már amelyik nem megy el emulátorral). A Windows 10 egy undormány, egybites agyhalottaknak készítve, nem vagyok hajlandó olyan rendszert használni ami bármit is rám akar kényszeríteni amit én nem akarok.
Másik lehetőség: Windows 10+ végletekig kiherélve (minden automatikusan frissítő akármik szolgáltatásai kézzel letiltva, bináris kitörölve stb.), valami korábbi értelmesebb UI-t visszaállító mod-dal, aktivátorral.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Ereshkigal #50 üzenetére
UI úgy jó ahogyan van. Nekem sosem volt szükségem levelek szűrésére. A keresővel mindent megtalálok.
2200 Ft-ért vettem a pro verziót. Nekem sokkal jobban tetszik mint a TB... -
Ereshkigal
őstag
Felraktam a Mailbirdöt. Nem tetszik.
Nem lehet az UI-t lecsupaszítani úgy, mint Thunderbirdben: [link]. Nem tudom úgy szűrni az üzeneteket, mint Thunderbirdben. Ekkora reklámot betenni a lap aljára... de legalább nem drága.
-
cami][us
senior tag
válasz
SunMount3r #46 üzenetére
Mélyvíz? Gyerekek is használják.
-
cami][us
senior tag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Mit ajánlanátok?
mutt
-
cami][us
senior tag
Pedig mennyi rinya volt, hogy nem fogják tudni forkolni az új motort és már az is felmerült hogy electron alapon újraírják. A Seamonkey nem biztos, hogy ilyen szerencsés lesz. Ők még az ESR-t tolják tudtommal.
-
Nem tudom, mi baja itt néhány embernek a Thunderbirddel. Gmail, plusz általános levelező szolgáltatások mellé teljesen jó, és a szűrője zseniális. Exchange Online mellé már nem a legf@szább, oda inkább az Outlook, de minden másra (pláne ingyen) kiváló választás.
-
-
válasz
kazsmerlaca #37 üzenetére
A kötelezően előírt frissítések, amik felpattannak a képedbe, csakmertazért.
Nagyobb frissítés után a fájlasszociációkat átállítja, csakmertazért.
És a többi...A MacOS-t azért szeretik a felhasználók, mert bekapcsolod és működik. Mikor csinál egy MacOS ilyesmiket? Soha.
A Linux detto ugyanez.A Microsoft nagyon rossz irányba ment el ezze a Win10.
-
válasz
kazsmerlaca #17 üzenetére
Egyre többen, hála a Win10 hülyeségeinek...
-
VIC20
őstag
,,ezzel egy jobb minőségű üzenetolvasási lehetőségét megteremtve a felhasználók számára"
Beszélni nehéz magyar?
-
válasz
kazsmerlaca #32 üzenetére
Köszönöm!
A privát levelezésem is négy fiókos, de az ingyenesség nem igazán szempont, amíg reális az ár.
A kiegészítőket a MailBirdhöz hol találom? Biztosan vaksi vagyok, de a weboldalukon nem látok ilyet.
Köszönettel: MaCS
-
arnyekxxx
veterán
egy őskori 3.1.20 portable verziót használok. Tudja ugyanazt ugyanúgy amit 10 éve is tudott, másra meg nem használom mint levelezésre.
Ami nem romlott el azt nem javítom.
-
Szét is b***ta a jól beállított kiegészítőimet!
-
atike
nagyúr
"Jó hírek és rossz hírek" - micsoda címválasztás...
-
SunMount3r
nagyúr
És van olyan amibe esetleg lehet importálni a Live Mail leveleket?
-
válasz
kazsmerlaca #8 üzenetére
Mailbird:
Nem ingyenes, de ha tényleg jó, szívesen fizetek érte, az ára egyáltalán nem elrugaszkodott.
Csakhogy: a Thunderbirdben kismillió kiegészítőt használok, amiket folyamatosan fejlesztenek.
MaCS
-
moleculez
veterán
Na most kivancsisagbol felraktam, rendbeszedtem gyoesan az accountjaimat, foleg az asszonye volt kaosz. Igy hirtelen nem hianyzott semmi. Mondjuk az email olvasas hatteret nem lehetne atallitani?
-
btprg
senior tag
Én ki akartam próbálni, de amikor megláttam hogy nem lehet beállítani, hogy HTML vagy plain text e-mailt akarok küldeni, akkor azonnal uninstall... Ez nálam alap kellene hogy legyen.
-
Ringman
félisten
jó lenne ha működnének az értesítések végre w10 action centerrel is, mert a külön erre való addon sem csinál semmit nálam.
-
olbaidhun
őstag
+1
Yahoo
Pár infós cím a legkülönbözőbb szolgáltatóktól
Gmail
Dark skin
Átláthatóság és gyorsaság jellemzi, x86 portable verzió. Usb3 ssd-n.. Azért a w10 gyári, outlook, meg ilyen live izéket nem hasonlítanám össze egy olyan stabil, már bizonyított klienssel, ami évek óta számos fiókot tart egyben, több ezer levéllel, nálam kb 5gb méretben. Ez a nagy lomolás utáni méret... Rendetlenség előtt rá sem mertem nézni -
válasz
kazsmerlaca #17 üzenetére
Inkább nem megyek bele, mert lehetne még csámcsogni ezen a lerágott csonton
-
válasz
kazsmerlaca #8 üzenetére
Mailbird csak Winfosra van, emiatt sok embernek felejtős
-
-
törölt tag
Windows 10-en nekem a beépített Posta tökéletes. Teljesen felesleges egy harmadik féltől származót telepíteni.
-
cocka
veterán
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Szerintem semmi baj vele, évek óta használom, még az 52.9.1-es verziónál tartok és bevált. IMAPpal. Gmailhez tökéletes, legalább nem kell az ostoba reklámjaikat lesni meg nincsenek összetologatva az üzenetek mint weben, látom mi a kimenő, mi a bejövő stb..
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Írtuk már ketten is: Mailbird!
-
SunMount3r
nagyúr
Most tényleg annyira jó a TB, vagy épp, hogy annyira rossz?
Windows Live Mail-t használok évek óta (ez a light-osított Outlook), de 8000 levél körül már nagyon zabálja a memóriát és belassul egy idő után. Keresek valamit a leváltására, ami legalább ugyan ezt tudja, de kevesebbet eszik és gyorsabb.
Mit ajánlanátok?
-
hemaka
nagyúr
No thx mar megszabadultam tole, evek ota inkabb Mailbird.
-
Zotya84
őstag
"Figyelmeztetés: a 32 bites és 64 bites Windowson futó Thunderbird kiadások közül csak a 32 bites kiadás támogatott hivatalosan."
Nincs is winre 64 bites kiadás, hogy is lehetne más kiadás támogatott? Vagy ha a Win kiadása a lényeg, akkor ezt át kéne fogalmazni.
Amúgy meg jó volna már átállni azzal is 64bitre, mert lehet, hogy megoldaná végre a 4GB-os mbox fileméret-problémát. Bár erre végre létrejött a maildir konvertálás lehetősége, és így végül is már nem annyira kritikus a váltás.
-
Kékes525
félisten
"megújult a Thunderbird alkalmazás ikonja"
Alapból nekem ugyanaz, legalábbis nem látok változást. Csak akkor látok mást, ha a Windows tulajdonság lapon icont szeretnék cserélni. Persze, lehet hogy ezek is ugyanazok, amik voltak.
-
olbaidhun
őstag
Nem értek egyet.
Alapvetően egy jól beállított: 52.9.1 (32 bites) Thunderbird Portable is tökéletes minden levelezős, napi dologra. Mindezt többféle korú és többféle OS-el rendelkező pc-n teszteltem!
Más kérdés, hogy az óriás csatolmányok és a netes szokások más irányba tartanak, mint a text message.
Mégis több fiók rendszerezésében, folyamatos küldésben szolgál a fentebb említett kliens.Kipróbálom majd az újat, de lehet várok ott is valami véglegesebb verziót, amit belakhatok.
-
devast
addikt
Pont jókor. Mi már évekkel ezelőtt kidobtuk mindenhol, mert közel használhatatlan volt alapvető text levél küldésén kívül bármire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest