- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Tökéletesen egyetértek, ami a Windows 10-et illeti.
Úgy látom a jövőmet (az eddigi tisztán windows-os múltam fényében is), hogy valami linux a fő gépen, virtuális gépben futtatva Windows XP ilyen Microsoft Office és társainak, meg 1-2 régebbi gép régebbi Windows-okkal a régi játékoknak (már amelyik nem megy el emulátorral). A Windows 10 egy undormány, egybites agyhalottaknak készítve, nem vagyok hajlandó olyan rendszert használni ami bármit is rám akar kényszeríteni amit én nem akarok.
Másik lehetőség: Windows 10+ végletekig kiherélve (minden automatikusan frissítő akármik szolgáltatásai kézzel letiltva, bináris kitörölve stb.), valami korábbi értelmesebb UI-t visszaállító mod-dal, aktivátorral.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest