- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Mi az, hogy nem veheti fel a versenyt QMSM7227 a snapdragonnal? Mi az, hogy alaptalan összehasonlítás? Ki harcolt akkor eddig azért, hogy ne legyen jobb proci, hanem optimalizálni kell?!
Mellesleg az x10 mini pro meg azért gyorsabb ugyanazzal a procival, mert kb. negyed akkora képernyőjének a felbontása. De én nem erről beszéltem.
-
Depression
veterán
Én meg csak annyit nem értek, hogy honnan jönnek neked ezek a számok az optimalizálásról. Honnan tudod azt, hogy most az optimalizálás hiánya, vagy szimplán a túl gyenge vas a rendszer alatt a hibás az akadozásokért?
A blade-emet szanaszét flasheltem, egy közös tulajdonságuk volt: mindegyik rom-on ugyanúgy akadoztak a játékok. -
Depression
veterán
A szoftver igazodik a hardverhez. Íme, bejelentették!!!, hogy majd lesz 4 magos arm proci, te meg azt kifogásolod, hogy nincs ma semmi, ami ezt támogatná.
Szerinted az android programozói felvették a nagy jutalmat, és épp a bahamákon élvezik a nyugdíjas éveket, az irodát meg már benőtte a gaz, és senki nem foglalkozik az új hardverekhez való igazodással? -
Depression
veterán
Egy játékot tudok. Az a neve, hogy android.
Egy telefonnál pont a multitask a lényeg. Az, hogy rengeteg program fusson egyszerre. Minek 4 mag? Azért, hogy egymástól függetlenül fusson a játék, a torrent, a a milliónyi widget, meg a live wallpaper.
Most ugye prociról beszélünk, nem android fikázásról. Tehát megértem, hogy az ios, és a winmo nem tud ezekkel a procikkal mit kezdeni, mert ott nincs igazi multitask, viszont az android rengeteg előnyt szerezhet ezekkel. Pont azokat az akadozásokat lehet kiküszöbölni vele, ami miatt a legtöbben szídják az androidot.Amúgyis az optimalizálásra nem érdemes túl sokat költeni, pc fronton is mindig erőből oldották meg.
Egyébként is, a pc-k útvonalait követi az arm is. PC-ben is hamarabb volt 2 mag, mint olyan progi, ami ki is használta, és emlékezhetnél az első athlon64-ekre is, az első 64 bites progi akkor jelent meg, mikor ezeket szerintem már nem is forgalmazták.Továbbra sem értem, hogy mi a bajotok a hardverek természetes fejlődésével. Senki nem kötelez ezeknek a megvételére, ha nem tudtok mit kezdeni vele.
Be fog itt is következni az, hogy az áltagfelhasználónak nem kell megvenni a csúcsgépet. Ez miért baj? -
Depression
veterán
A qualcomm se nem optimalizál, se nem gyárt akksikat.
Muszáj mindig ezzel a két ökörséggel előrukkolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest