- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek7
őstag
Amúgy az alkalmazás programozó szempontjából a több magosra optimalizálás annyit jelentene, hogy igyekszik a hosszabb ideig tartó műveleteket több párhuzamosan elvégezhető feladatra (szálra) szétbontani.
Ez is beletartozik az optimalizálásba, csak persze ez közel sem ilyen egyszerű, nem is véletlenül van ilyen kevés 2 magot kihasználó alkalmazás, játék.
Ez független az egyszálas optimalizálástól, mert az másról szól. Szóval ezek nem valamiféle egymás után következő lépések.
Nyilván, de ha nem volt egyértelmű akkor arra utaltam hogy az egy magnál sincs minden perfektül megcsinálva, pedig azért annyira nem lehetetlen küldetés, sőt.. csak itt jön képbe az amit lentebb is írtál.
Nekem pontosan azzal a koncepcióval van bajom hogy mindenkinek megéri közel sem a legjobb rendszert létrehozni, csak a felhasználóknak nem. Helyette inkább megy a vakítás hogy vegyél 2 magos készüléket 100 ezerért, meg majd jön a 4 magos is, és van aki ezeket védi, sőt még igazat is ad nekik.
-
umek7
őstag
Én sem azt mondtam hogy az optimalizálás annyi hogy rákattintunk egy gombra és voálá kész is. Természetesen nem lehet mindent "optimalizálás" címszó alatt elintézni, sőt, kell a rendszer állandó fejlődése, még ha az olykor túlzásnak, illetve feleslegesnek látszik. Csupán arra próbáltam rávilágítani hogy dobhatnak alá 10 magot is amennyiben az alap szoftveres támogatottság fele annyira sem fejlődik mint a hardver.
-
Robertoq
őstag
Biztos van benne 1-2 fake, de anno amikor a SGS2-ről megjelent 8 hónappal a bejelentés előtt egy spec akkor is sokan"fakeltek" és a végén a kijelző felbontáson kívül stimmeltek a dolgok. Lassan kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest