- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #20 üzenetére
Funkcionalitásban egy telefon nem fogja felvenni egy asztali win, vagy mac, vagy linux-al a versenyt
Fene tudja, mi sül ki a Win8-ból
Ha meg egy 102-es LCD-n akarok játszani, azt már végképp nem egy mobiltól várom el..
Én sem várom el, de biztos vagyok benne, hogy anno aki megvette a legelső Voodoo kártyát, sem gondolta, hogy pár évvel később 6 összekötött monitoron tolhat Crysis-t Eyefinity-vel.
Nem mondom, hogy elvárom, mert nem. De az tény, hogy a minél kevesebb eszközön keresztül minél több szolgáltatás jellegű világ felé tartunk, nem a "mindenre van egy külön eszközöm" jellegű rémálomhoz -
Morden24
nagyúr
Persze értem, mire gondolsz, de szerintem a funkciók bővülése és a hardver erősödése nem jelenti feltétlenül azt, hogy "minden más" kihal.
Most is lehet asztali PC-d attól függetlenül, hogy mellette notebookod, konzolod, blu-ray lejátszód, htpc-d meg okostelód is van.
Itt a lényeg az lenne, hogy egy fejlett eszközzel sok ember megspórolhat egyébként számára adott esetben felesleges eszközöket, és utóbbi főleg akkor számít, ha hordoznod kell dolgokat. Képzeld el, mit tudna egy erős hardverű telefon, meg egy összehajtható kijelzőA zsinórnélüliséggel egyetértek, de én lazán el tudok képzelni egy olyan otthont, ahová ha hazaérek, bepottyantom a dokkba a telefonomat, ami routerként wifin osztja a mobilnetet, wireless módon médiát játszom le róla, és a BT-s billentyűt meg egeret hozzá csatlakoztatva a tévén netezek stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest