Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
csordas11 #22 üzenetére
Mi csináltunk vaktesztet az egyetemen és nem ez jött ki. Szóval ennek nagy része placebó, laikusok nem igazán tudják megmondani (van aki igen). A másik, hogy haszna sem sok van, lévén skálázza a droid a felületet tehát hasznos munkaterületet nem igazán nyersz vele. Grafikus munkát sem éppen egy 5 colos kijelzőn fogsz végezni úgyhogy a hasznosságáról nem vagyok meggyőződve. Olyan 3-400 ppi felé menni inkább csak pénisznövelés mint komoly előny felhasználói oldalon.
-
nemlehet
őstag
válasz
Emberke83 #15 üzenetére
Meg az API, meg a késleltetés, meg hogy SLI/CF kell a megfellő kihajtáshoz meg az, hogy megy a médiahiszti, hogy jajj rosszul lesznek tőle az emberek (pedig nem). Szerintem ezek megoldása fontosabb mint a felbontás növelése.
Ennek egy esetben tudnék örülni, ha lenyomja a fHD meg 720p panelek árait. Nekem 4,7-en van 720p és igazából nincs gondom vele, nem karcolják a szemem a recés élek (ahogy ezt megfogalmazták nekem a nagyokosok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest