- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Sokszor leírtam: 2012 van. Minden rendszer használható. De ez számomra a legkényelmetlenebb. Ne kérj részletezést, csak flame lenne, meg egyébként is mobilról írok.
Szóval inkább eladnám, és egy androidos készüléket vennék az árából, vagy ha az is opció, akkor hozzávágnám a következő iPhone árához.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #112 üzenetére
Mondjuk objektíven nézve a wp7 és ios szellemisége hasonló, az androidnál pedig nem szűnne meg a buherálás, testreszabás lehetősége. Én ha most váltanék Symbianról mind a 3 rendszer érdekelne. A negyedik Bada viszont biztos nem.
ha nálad az ios meg a droid kiesik, akkor nem is kell szerintem agyalni, tényleg wp7 marad. -
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #90 üzenetére
A WP7-ben olyan korlátok vannak, amik ha jól tudom, nálad kizáró tényezők, vagyis korábban biztos így volt. pl a minimális testreszabási lehetőségek, a bt filetransfer hiánya, a mass storage mód hiánya, stb. És ezek nem is fognak változni a jövőben. Hogy jöhet mégis számításba?
-
joey04
titán
válasz
krisztianAMG #82 üzenetére
téves. hely (topik) és emberfüggő kinek vágják a fejéhez, tapasztalat.
-
joey04
titán
Neki a kedvenc kütyüje az iPhone. Kedvenc cége az Apple.
Ez tény. Ettől még a Symbian elé helyezem a wp7-et, és az androidot is, tehát ezzel nehéz lenne magyarázni. Ezen felül ilyen fejlesztést senkitől nem tartanék nagy durranásnak. Még a "kedvenc cégem" kamerás felhajtásánál sem örömködtem, amit az előző modellnél reklámoztak. Pár éve nem igazán látható érdemi fejlődés kamerák terén, a csúcskategóriában. De igazából nem is kell, ezért. -
joey04
titán
válasz
(An)Dante #27 üzenetére
mi miatt érdemelte volna meg a legjobbnak járó díjat? A rendezvényen több HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt mobil is volt
Ismételni tudom magam:
de ez szubjektív, mint minden.Egyébként pl azért, mert a Sony nem hozott ilyen erőművet, a Samsung később hozza, de gondolom valami amoled kijelző benne, tw felülettel. A többiek meg support szempontjából nem jöhetnének szóba nálam, a zte meg többi gyártó vicc kategória a szememben. Nokiától nagyon jó WP7-es telefonokat várok, ami meg is valósult, csak már korábban: A Lumia 800 a legjobb telefon szerintem közöttük, nem elszállt méretekkel hozták ki, erős vas is van benne wp7-hez képest, és minőségi anyagok is vannak benne. Igaz, sajnos Amoled, de nem annyira szutyok a fehér szín rajta, mint a Galaxy telefonokon.
-
joey04
titán
na itt legalább helyesen lett leírva, hogy milyen díjat nyert. a legjobb új eszköz lett, a legjobb okosteló az sgs2. igaz egyikkel sem értek egyet (
), elég csak annyit mondani: One x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged